TÜGİAD, AFİDER'i ağırladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Başkanı Barış Aydın, Ankara’nın samimiyet ve gönül şehri olduğunu belirterek, “Birlik ve beraberliğimizi en iyi şekilde değerlendirmeliyiz” dedi.
Barış Aydın, Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Barışkent&BA Grup’ta, Ankara Fenerbahçeli İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (AFİDER) üyelerini konuk etti.
Başkent’in sanayi ve ticaret alanında gelişimi için STK’ların güçbirliği içinde olması gerektiğini dile getiren Aydın, TÜGİAD Ankara, TÜSİAV, AFİDER, GGYD, ANGİAD gibi STK’ların uyum içinde çalışarak, kentteki dinamikleri ayağa kaldırdığını, sorunların giderilmesi için baskı unsuru olduğunu aktardı.
Aydın, Ankara'nın başkent olmasının yanı sıra sanayi ve ticaret şehri, Anadolu’ya açılan kapı olması nedeniyle büyük önem taşıdığını belirterek, şunları söyledi:
“Ankara samimiyet ve gönül şehri. Birlik, beraberliğimizi en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Şunu unutmayalım ki Dünyanın neresinde olursanız olun Ankara özlenen şehir. Şahsen kendi firmam adına şunu açıkça ifade edeyim Ankara'yı hiçbir zaman terk etmeyeceğiz. Ankara büyüyor ve yatırım yapmaya devam ediyoruz. Ancak yabancı yatırımcılara ulaşmak için İstanbul'a da gitmek gerekiyordu. Barışkent olarak İstanbul'da da ofis açtık. İstanbul üzerinden yabancı sermayeyi önce Ankara, ardından Anadolu’ya yayacağız.”
İşadamlarının birbirlerini tanımalarının önemine işaret eden AFİDER Başkanı Selçuk Karakaya da, “Barış Aydın'a bizi böyle bir ortamda ağırladığı için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Barış Aydın, Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı Başkanı Veli Sarıtoprak, Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Nezih Allıoğlu’nun da yer aldığı ziyarette AFİDER üyeleri ile Ankara’nın sorunları ve çözüm önerilerini paylaştı.
Aydın, AFİDER Başkanı Selçuk Karakaya'ya ziyaret anısına plaket takdim ederken, Karakaya ise Aydın'a Fenerbahçe formalı biblo hediye etti.