Tüm Sağlık-Sen, sektör çalışanlarını biraraya getirecek

Sendika, Ankara'da düzenlenen bir kokteylle tanıtıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Sağlık alanında çalışma hayatına yeni katılan Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Tüm Sağlık-Sen), Ankara'da düzenlenen bir kokteylle tanıtıldı.

Akar Otel'de düzenlenen kokteyle, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, DP Genel Başkan Yadımcısı Aytun Çıray, DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, LDP Genel Başkan Yardımcısı Hakan Erdem, eski bakanlardan Yaşar Okuyan bazı milletvekilleri, sendika temsilcileri ve davetliler katıldı.

Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay Erözgün, kokteyldeki konuşmasında, 21. yüzyıla girerken çalışma hayatında çalışanların tarafı olarak inisiyatifi ele almak gerektiğini ifade ederek, "hangi fırkadan, hangi meşrepten, hangi görüşten olursa olsun tüm sağlık çalışanlarını birleştirmek için kurulduklarını" söyledi.

"Tüm çalışanları kucaklayan bir sendikayız" diyen Erözgün, siyasi görüş, ırk, din, dil, cinsiyet ve sosyal statü ayırt etmeden çalışan, bireysel farklılıklara duyarlı bir sendika olduklarını belirtti.