Türk havlusu Togo’ya ihraç edilecek

Togo’da ev tekstili ürünleri satıcısı firma Türkiye’den havlu ithal etmek istediklerini beyan ederek katalog ve fiyat talep etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Togo’da ev tekstili ürünleri ticareti yapmakta olan bir firma Türkiye’den havlu ithal etmek istediklerini beyan ederek katalog ve fiyat talep etmiştir.

Togo’nun ekonomisi ağırlıklı olarak tarım sektörüne dayanmakta olup (gayrı safi yurtiçi hasılanın yaklaşık % 47’si), başlıca ihracat kalemleri arasında kakao, kahve ve pamuk yer almaktadır. Togo ayrıca, dünyanın dördüncü en büyük fosfat üreticisidir. Fosfat sektörü önemli potansiyel sunmakta, ancak bu potansiyel yeterince kullanılamamaktadır.

Türkiye ile Togo arasındaki ticaret hacmi 2010 yılında 37,5 milyon ABD Doları olarak gerçekleşmiştir. Togo’ya ihraç ettiğimiz başlıca ürünler arasında, hububat, demir ve çelik, kağıt, karton ile mamûlleri ve et; Togo’dan ithal ettiğimiz başlıca ürünler arasında ise kakao ve suda yüzen araçlar bulunmaktadır.

İki ülke arasında, ticarî ve ekonomik ilişkilere ivme kazandıracak hukukî zeminin oluşturulması yönündeki çalışmalar sürdürülmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear sir,
Good day Hope you are well.
We are a trading company, dealing in household textiles products.
We are writing to inform you that we want to establish business relationship with your company.
We are interested to buy your terry towels.
Please, kindly send us specification and price lists for our study.
Waiting to hear from you earliest.
Best regards,

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339601_household-textiles-import-demand-from-togo

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir