Türk Traktör, yeni TDD serisini tanıttı

Firmanın yeni gelişmiş modelleri, Bursa'daki fuarda tanıtıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

BURSA - Türk Traktör, yeni New Holland TDD serisini Bursa'da açılan 5. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı'nda tanıttı.
 
Türk Traktör'den yapılan yazılı açıklamaya göre, firmanın yeni gelişmiş modelleri, Bursa'daki fuarda çiftçilere sunuldu.
 
Özellikle sürücülerin rahatlığı göz önüne alınarak geliştirilen yeni New Holland TDD serisi, yüksek hız, konfor ve güçlü performansı bir araya getiriyor.
TDD Serisi, 65-75-80-90-100 ve 110 HP güç üreten geniş ürün gamıyla yeni nesil, daha çevreci Tier III emisyon değerlerine sahip motorlarını güç, performans ve ekonomiyle bir araya getiriyor.
3 ve 4 silindirli motor seçenekleri ve standart olarak sunulan turbo-intercooler donanımı sayesinde daha az yakıt tüketimi sağlayan bu seriler, verimliliğe katkıda bulunuyor.
New Holland TDD serisinde standart olarak sunulan 4 adet hidrolik güç çıkışı sayesinde pek çok ekipman ile etkin bir şekilde çalışılabiliyor.
Türk Traktör'ün tanıttığı diğer ürünler arasında ise çiftçilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan ithal T5070, T6090, T7040 CVT ve T8.390 modelleri yer alıyor.
Firmanın Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, çiftçilere en gelişmiş teknolojiyi ve performansı, en iyi koşullar ve hizmet ağıyla sunmaya devam ettiklerini belirterek, Türkiye'de satılan her iki traktörden birinin Türk Traktör fabrikalarından çıktığını kaydetti.
 
Bu konularda ilginizi çekebilir