Turkcell'den hediye 'kontör' kampanyası

Otomatik kontör yükleme talimatı ile Hazır Kartlılar 3 katı kontör kazanacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Garanti Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus, Shop&Miles, Flexi veya American Express kartlarından her hangi biriyle otomatik kontör yükleme talimatı veren Turkcell Hazır Kartlılar, her ay aldıkları miktarın 2 ya da 3 katı kontör hediye kontörler kazanacak.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, Hazır Kart sahibi müşterileri için özel bir kampanya başlatıldığı, Otomatik Kontör Yükleme Kampanyasına katılımın 31 Aralığa kadar devam edeceği bildirildi.

Açıklamada şu bilgiler verildi:

''Turkcell Hazır Kartlılar, hangi tarifeyi kullanıyor olursa olsunlar Otomatik Kontör Yükleme Kampanyası ile satın aldıklarının kat kat fazlası kontör kazanacaklar. Hazır Kart tarifesiyle kullanılabilecek hediye kontörler, yüklenen kontör sayısına göre artacak. Hediye kontörler her Hazır Kart tarifesiyle geçerli olduğundan, kampanyaya katılan tüm Hazır Kartlılar aynı anda birçok avantaja sahip olacaklar. Otomatik yükleme talimatı verilen miktar ve hediye kontörler hiç bir ekstra işleme gerek duyulmadan bir yıl boyunca her ay otomatik olarak Hazır Kart müşterilerinin hatlarına yüklenecek.

Turkcell Hazır Kartlılar kampanyaya 31 Aralık 2008 tarihine kadar tüm Turkcell Extra ve Turkcell İletişim Merkezlerinden Garanti Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus, Shop&Miles, Flexi veya American Express kartlarından otomatik yükleme yaparak katılabilecekler."

Bu arada, kampanya kapsamında aylık 1.000 kontör yüklemeye, her ay kazanılacak hediye kontör olarak 3.000, 500 kontöre 1.500 kontör, 250 kontöre 500 kontör, 150 kontöre 300 kontör ve 100 kontöre 100 kontör olarak belirlendi.