Türkiye'nin en büyük Media Markt'i Ankara'da açılıyor

Ankara'da açılacak en büyük mağazada, 70 binden fazla ürün çeşidinin satışa sunulacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Elektronik perakendecisi "Media Markt", Türkiye'deki en büyük mağazasını perşembe günü Forum Ankara'da açacak.

Media Saturn Türkiye Operasyonlarından Sorumlu Ülke Genel Müdürü Mustafa Altındağ, 2 gün sonra açılışı yapılacak Etlik'teki Media Markt Ankara Forum mağazasında düzenlediği basın toplantısında, 1 yıl içinde 6 mağaza açtıklarını söyledi. Amaçlarının, "en uygun fiyata en teknolojik ürünü sunmak" olduğunu ifade eden Altındağ, 8 bin 500 metre kare toplam alana ve 6 bin metre kare satış alanına sahip olan Media Markt Ankara Forum'da 70 binden fazla ürün çeşidinin satışa sunulacağını kaydetti. Çok geniş teşhir ve test alanlarının bulunduğu mağazada müşterilerin ürünleri ferah bir ortamda deneyebileceklerini anlatan Altındağ, şöyle konuştu:

"Mağazamızda Car Hi-Fi montaj atölyesi, mağaza içi eğlence alanları ve objektif test alanına sahip olma gibi özellikleriyle de dikkat çekmektedir. Diğer Media Markt mağazalarında ayrıştırılmamış olarak bulunan High End ses sistemi, Media Markt Forum Ankara'da kendisine ayrılan özel geniş alanda hizmet vermektedir."

Media Markt'ın girdiği her ülkede elektronik perakendecilik alanında ezber bozan bir strateji uygulayarak pazar liderliğine aday olduğunu belirten Altındağ, yapacakları yatırımlarla Türkiye'de de pazar lideri olmayı hedeflediklerini kaydetti. Son yıllarda elektronik perakende sektöründe Türkiye'de ciddi rekabet yaşandığını ifade eden Altındağ, bunun da fiyatlara yansıdığını sözlerine ekledi. Altındağ, daha sonra sonra basın mensuplarına mağazayı gezdirerek bilgi verdi.