Türkiye'nin ilk kamyon hastanesi açıldı

Renault Trucks Türkiye tarafından Türkiye'nin ilk "Kamyon Hastanesi" düzenlenen törenle Adana'da açıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ADANA - Renault Trucks Türkiye tarafından Türkiye'nin ilk "Kamyon Hastanesi" düzenlenen törenle Adana'da açıldı.

Renault Trucks Türkiye Satış Sonrası Direktörü Adil Demir, açılışta yaptığı konuşmada, firma olarak müşteri memnuniyetinin her zaman öncelikleri olduğunu belirterek, "Kamyon hastanesi konseptini uygulamaya koymaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

"Kamyon Hastanesi"nde check-up'dan geçirilen araçlarda ileride oluşabilecek arızaların önceden tespit edildiğini belirten Demir, şunları kaydetti:

"Servise gelen araçlara öncelikle arıza teşhisi yapmak amacı ile 50 nokta kontrolü yapılıyor, bir formda toplanan sonuçlar, müşteri ile paylaşılıyor. Fren, far, akü, lastik, egsoz ölçümü gibi güvenlik ve yolda süreklilik sağlayan 50 ana unsurdan oluşan bu testler gelecekte çıkabilecek arızaları önceden tespit ederek, önlem sağlanabiliyor."

Bu uygulamanın Türkiye'de ilk defa Renault Trucks tarafından uygulamaya konulduğunu belirten Demir, Adana'nın ardından sırasıyla Ankara, Eskişehir ve İstanbul'da da  "Kamyon Hastanesi"ni faaliyete geçireceklerini bildirdi.

Hastanede Renault marka araçların dışında diğer markalarında yararlanabileceğini belirten Demir, kamyonlarıyla ilgili bir reçete ve teşhis sunulacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından uygulamalı olarak bir kamyonun check-up'dan geçirilme safhaları davetlilere gösterildi.