Ummanlı firma cıvata, somun üreticileri arıyor

Umman'da geniş faaliyet alanına sahip büyük bir grup şirketi Türkiye'den cıvata, somun ve saplama çeşitleri konusunda düzenli çalışabilecekleri üreticileri aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Umman'da mukim oldukça geniş bir faaliyet alanına ve müşteri portföyüne sahip büyük bir grup şirketi Türkiye'den cıvata, somun ve saplama çeşitleri konusunda düzenli çalışabilecekleri üreticileri aradıklarını belirtmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

WE ARE LOOKING FOR A PARTNERS IN STUD BOLTS AND FASTENER MANUFACTURERS OR FASTENER MANUFACTURING MACHINE SUPPLIERS
***** one of the known organizations in the Construction field of Oil & Gas, Petrochemical, Power & Water Industrial and other Commercial Sectors, established in 1997.
We now expanded into many other fields of operation that has led to its present status as a wide spectrum of Construction, Contracting & Manufacturing companies in Sultanate of Oman.

https://www.turkishexporter.net/en/Leads/356275_fasteners-stud-bolts-wholesale-inquiry-from-oman

Bu ihracat fırsatı/talebine erişmek istiyorsanız; %80 oranına çıkan hibe desteklerinden, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) toplu üyelik desteği kapsamında yararlanabilirsiniz. Lütfen bilgi için form doldunuz ve 444 23 99'u arayıp bilgi isteyiniz.

Başvuru Formu Linki : https://turkishexporter.net/tr/contact

Bu konularda ilginizi çekebilir