Unilever'de Pazarlama Direktörlüğüne Özgen getirildi

Şirket, Özgen'in Ev Bakım Kategorisi Pazarlama Direktörü olarak atandığı bildirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Unilever Ev Bakım Kategorisi Pazarlama Direktörlüğü görevine, Kasia Özgen getirildi. 

Unilever'den yapılan yazılı açıklamada, OMO, Rinso, Yumoş, Cif ve Domestos'tan sorumlu Pazarlama Direktörü olarak atanan Özgen'in, 1996'da Unilever Türkiye kariyerine başladığı, Rama, Aymar, Calve, Knorr gibi markaların ürün müdürlüğünü üstlendiği ve Unilever'in birçok projesinde de yer aldığı kaydedildi. Açıklamada, 2003 itibariyle Koç Holding'e transfer olan Özgen'in, 2006'da Koç Gıda Grubu Pazarlama Direktörlüğü görevine getirildiği ve 2008 itibariyle de Unilever'e Ev Bakım Kategorisi Pazarlama Direktörü olarak atandığı ifade edildi. 

Iveco, ilk hibrid aracını üretti

Iveco, ilk hibrid aracı olan Dizel-Elektrik Hibrid Daily Van'ı üretti. En son hibrid teknolojileri kullanılarak geliştirilen Iveco Dizel-Elektrik Hibrid Daily Van, şehir içi kullanımda yüzde 30'a kadar yakıt tasarrufu sağlıyor. Üretilen ilk 10 Dizel-Elektrik Hibrid Daily Van, ekspres nakliye kuruluşlarından FedEx'e teslim edilirken, Iveco, hibrid araçların seri üretimine 2009 yılı sonunda geçecek. 

Aras Cargo'dan öğrencilere yüzde 25 indirim

Aras Cargo'nun, 2008-2009 öğretim yılı nedeniyle ilk-orta ve yüksek öğretime devam eden öğrencilere yönelik olarak Türkiye genelinde bir kampanya düzenleyecek. Şirketin yüzde 25'lik indirim kampanyası, Ekim ayı sonuna kadar devam edecek ve kampanya süresince öğrenciler, "avantajlı" fiyatlarla gönderim yapma imkanına sahip olacak. 

OMV'nin grup satış hasılatı 12,92 milyar euro

Petrol ve Gaz Grubu OMV Aktiengesellschaft'ın 2008 yılının ilk yarısında grup satış hasılatı, yüzde 41 artışla 12,92 milyar euro; aynı dönemde faiz ve vergi öncesi kazanç (FVÖK) ise 2007 yılı aynı dönemine göre yüzde 63 büyüyerek 1,75 milyar euro oldu.