Ürdün, unlu mamul makinesi ithal edecek

Ürdün'de unlu mamul üreticisi firma, Türkiye'den unlu mamul makineleri ve ekipmanları satın almak istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İnsanoğlunun ilk yerleşim yerlerinden biri olan Ürdün, eski çağlardan beri pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmıştır. 11 Nisan 1921 tarihinde “Transjordan” adıyla İngiliz mandası olarak kurulan ülke, 1920–1946 yılları arasında İngilizler tarafından yönetilmiş; 25 Mayıs 1946’da bağımsızlığına kavuşmuştur. 

Ürdün’ün  ithalat rakamlarına bakıldığında yüzde 19,6 pay ile ilk sırada yer alan Suudi Arabistan’dan gerçekleştirilen ithalat, daha çok petrol ürünlerinden oluşmaktadır. Suudi Arabistan’ı sırasıyla Çin, ABD, Hindistan, B.A.E., Almanya, Türkiye, Güney Kore ve İtalya takip etmektedir. Türkiye, Ürdün pazarından yüzde 3,7 pay alarak, Ürdün’ün 7. önemli tedarikçisi durumuna yükselmiştir. Ürdün’ün ithalatında başlıca ürünler; petrol ürünleri, makine ekipmanları, binek otomobiller, elektrik elektronik ürünleri, plastik, demir ve çelik, eczacılık ürünleri ve tahıl ürünleridir. 

Ürdün' de unlu mamul üreticisi firma, Türkiye'den unlu mamul makineleri ve ekipmanları satın almak istediğini bildirmiştir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/329184_bakery-equipments-and-tools-import-to-jordan 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u  arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir