Ürdünlü bir gıda firması sakız ithal etmek istiyor

Ürdün’de bir gıda ürünleri üreticisi ve ithalatçısı bir firma yuvarlak balonlu sakızlar ithal etmek istediklerini belirterek CFR Aqaba limanı telsim fiyat teklifi talep etmektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ürdün’de mukim 1996 yılında kurulmuş ve halen 500 çalışanı bulunan bir gıda ürünleri üreticisi ve ithalatçısı bir firma yuvarlak balonlu sakızlar ithal etmek istediklerini belirterek CFR Aqaba limanı telsim fiyat teklifi talep etmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We are interested in receiving a quote for your minimum order of Bubble Gum Balls at 6mm diameter CFR AQABA PORT, JORDAN!!
*****Industrial Compnay was established in 1996 initially as an ice cream producing company.
It introduced its brand “****” in 1997 with a wide range of ice cream products and in the following two years introduced the wafer line, followed by the biscuits line.
Today, ***** is a dominant brand in the local market, and has a Prominent position in all Middle Eastern markets.
*****is recognized by its capabilities and production capacity, with its 30,000m2 facilities, modern technologies and fully automated production lines plus a team of 500 employees.

https://www.turkishexporter.net/en/Leads/355148_bubble-gum-balls-ordering-from-jordan

Bu ihracat fırsatı/talebine erişmek istiyorsanız; %80 oranına çıkan hibe desteklerinden, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) toplu üyelik desteği kapsamında yararlanabilirsiniz. Lütfen bilgi için form doldunuz ve 444 23 99’u arayıp bilgi isteyiniz.
Başvuru Formu Linki : https://turkishexporter.net/tr/contact 

Bu konularda ilginizi çekebilir