UTİB'den DÜNYA'ya ödül

DÜNYA Gazetesi Dış Ticaret Editörü Taylan Büyükşahin birliğe sağladığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Bursa Ticaret Odası (BTSO) ve Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) Başkanı İbrahim Burkay, UTİB Genel Kurulu’nda tekrar başkanlık görevine seçildi.

Genel kurul sonrası başarılı ihracatçıların ödüllendirildiği törende, DÜNYA Gazetesi Dış Ticaret Editörü Taylan Büyükşahin de birliğe sağladığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü.

Tek listeyle gidilen seçim sonucunda 4 yıllığına yeniden aynı göreve seçilen Burkay, “Üyelerimizden gelen isteğe duyarsız kalamazdım. Yaklaşık 8 yıldır büyük bir coşku ve gururla sürdürdüğüm UTİB Başkanlığı görevini aynı heyecanla sürdüreceğim. Ar–Ge Proje Pazarı, Bursa Tekstil Konfeksiyon Merkezi, uluslararası fuarlara milli katılım organizasyonları ve tasarım yarışmaları gibi sektörün ufk unu açan ve aynı zamanda üretim ve ihracata da katkı sağlayan çalışmalarımız oldu” dedi.

2013 'te ihracatta başarı gösteren toplam 75 firmanın ödül aldığı gecede, ihracatı 10 milyon doların üstünde olan 21 firma altın, 6 ila 10 milyon dolar arası olan 21 firma gümüş, 6 milyon altındaki 20 firma ise bronz ödül aldı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir