Vakıfbank'tan Denizli TO üyelerine kredi

DTO üyeleri işletme ihtiyaç kredilerini yüzde 1,39'dan başlayan faiz oranıyla kullanabilecekler

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

DENİZLİ - Denizli Ticaret Odası (DTO) ile Vakıfbank arasında oda üyelerinin uygun şartlarda kredi kullanması amacıyla bir protokol imzalandı.

DTO binasında düzenlenen törende konuşan Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı İhsan Çakır, Denizlili girişimcilere Vakıfbank kaynaklarının yanında Avrupa Yatırım Bankası, Dünya Bankası gibi ikili müzakerelerle sağlanan fonlardan da kaynak aktarmak istediklerini belirtti.

Özellikle dış ticaret ve ihracatı destekleyici, ithalatta da bazı bankacılık hizmetlerinde indirim sağlayan bir protokol öngördüklerini belirten Çakır, 10 yıla kadar vadeyle iş yeri edindirme kredisiyle işletmelerin kira ödeme mantığıyla iş yerini kurmalarını sağlamak istediklerini ifade etti

Çakır, DTO üyelerinin işletme ihtiyaç kredilerini yüzde 1,39'dan başlayan faiz oranıyla kullanabileceklerini, Denizli için herhangi bir limit olmadığını da sözlerine ekledi.

DTO Başkanı Necdet Özer protokolle sağlanan imkanların çok önemli olduğunu, sağlanan imkanlardan tüm üyelerin faydalanabileceğini belirtti.