Vodafone'dan Türkiye'nin tanıtımına katkı

Türkiye'yi dünyaya tanıtmak için kültürel zenginlikler fotoğraf ve metinlerle birleştirilerek "Best of Turkey" adlı bir kitap haline getirildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Vodafone, Türkiye'yi dünyaya tanıtmak amacıyla çarpıcı fotoğraflar ve etkileyici metinlerle "Best of Turkey" adlı bir kitap hazırladı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Vodafone Türkiye'nin sponsorluğunda, Travel & Leisure dergisi ekiplerince hazırlanan kitap, Türkiye'yi dünyaya tanıtmak üzere yola çıktı. İngilizce ve Türkçe yayımlanan "Best of Turkey", Avrupa Parlamentosu üyesi 700'ün üzerinde parlamenter ile Türkiye'deki 170 konsolos ve büyükelçi olmak üzere tüm yabancı ülke temsilciliklerine gönderilirken, kitapevlerinde de okuyucuların beğenisine sunulacak.

Seyahat yazarlığının en iyi örneklerini sergileyen ve 3 yıllık bir çalışma sonunda hazırlanan kitap, Türkiye'nin kültürel ve doğal zenginliğinin uluslararası arenada kusursuz bir tanıtıcısı olacak.

Türkiye'nin usta fotoğrafçılarının alışılmışın dışında karelerini çarpıcı metinlerle buluşturan "Best of Turkey", Şeb-i Aruz törenlerinden Bayburt'taki Şaman Müzesi'ne, Kırkpınar güreşlerinden Fener ve Balat'a, Gökçeada'dan Ege'nin şirin köyü Şirince'ye, Karacabey Harası'ndan Kabak Vadisi'ne, Türkiye'nin kültürel ve coğrafi zenginliklerini keşfe davet ediyor.

Kitap, 6 farklı bölüm halinde 35 değişik bölgeyi 252 sayfada sıradışı bir bakış açısıyla okuyuculara sunacak.