Volvo, yeni kamyonunu görücüye çıkardı

Volvo Türk ve Volvo Kamyon Genel Müdürü Ulf Magnusson, gelecek yıl için çok büyük umutlarının olmadığını söyledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Volvo, yurt içi taşımacılığa uygun olarak üretilen "VOLVO FM11" kamyonunu düzenlediği bir basın toplantısında tanıttı. Toplantıda konuşan Volvo Türk ve Volvo Kamyon Genel Müdürü Ulf Magnusson, krizin müşterilerinin finansal durumunu etkilediğini belirterek "Gelecek yıl için çok büyük umutlarım var diyemem" dedi.

Türkiye'nin VOLVO için çok önemli bir yatırım pazarı olduğunu ve otomotiv sektörünün genel anlamda krizden çok etkilendiğini dile getiren Magnusson, 2009'da finansal hizmetler açısından Türk Lirası bazında hizmetler sunmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, rakiplerinin finans hizmetlerini durdurduğunu bu sebeple rekabetin düştüğünü ve bu durumun VOLVO Finans'a fırsatlar sağladığını söyledi.

Volvo FM11 kamyonuyla yeni bir segmentte üretime geçtiklerini dile getiren Magnusson bu ürünleri stok yaparak değil tüketicilerin isteğine göre üreteceklerini ifade ederek, "Hepimizin bildiği üzere rakiplerimizin stoku var ve bu gelecek yıl ilk çeyrekte satışlarımızı etkileyecek" dedi.