Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'ne ödül

IQPC, Akademiyi, 'En İyi Yeni Kurumsal Üniversite' seçti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL -  Uluslararası Kalite ve Verimlilik Merkezi (IQPC), Yapı Kredi Bankacılık Akademisini "En İyi Yeni Kurumsal Üniversite" seçti.

Yapı Kredi'den yapılan yazılı açıklamaya göre, "Corporate University Week 2008" (Kurumsal Üniversiteler Haftası 2008) kapsamında düzenlenen törende, ödülü Yapı Kredi Bankacılık Akademisi adına eğitim ve gelişim grubu Başkanı Saynur Önen aldı. Geçtiğimiz Haziran ayında kurulan Yapı Kredi Bankacılık Akademisi, ABD'de faaliyet gösteren Uluslararası Kalite ve Verimlilik Merkezi tarafından düzenlenen ve eğitim/gelişim alanının saygın ödüllerinden biri olan CUBIC Awards birinciliğini aldı.

Yapı Kredi İnsan Kaynakları Yönetimi Başkanı Cihangir Kavuncu, şunları kaydetti:

"Lider bir kurum olma yolunun insan kaynağını sürekli geliştirmekten geçtiğini biliyoruz. Bu yüzden bankacılık akademisini hayata geçirmek için büyük bir özveri ile çalıştık. Aldığımız ödül bu yolda ne kadar doğru adımlar attığımızın bir göstergesi. bundan sonra da Yapı Kredi Bankacılık Akademisi en iyi insan kaynağını yetiştiren lider gelişim merkezi olma vizyonu ile paralel olarak daha büyük hedeflere odaklanmaya devam edecek."

CUBIC Awards için her yıl farklı sektörden birçok şirket yarışıyor.