YASED Ahmet Erdem ile 'devam' dedi

Ahmet Erdem, Şubat 2015’ten bu yana yürüttüğü YASED Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Uluslararası Yatırımcılar Derneği’nin (YASED) 36’ncı Genel Kurul toplantısında, önümüzdeki iki yıl boyunca görev yapacak Yönetim ve Denetim Kurulu seçimi gerçekleştirildi. Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem, Şubat 2015’ten bu yana yürüttüğü YASED Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

Genel Kurul toplantısının açılışında Türkiye’deki yatırım ortamını değerlendiren bir konuşma yapan YASED Başkanı Ahmet Erdem, “YASED üyesi uluslararası şirketler; istihdam yaratarak, dünyanın dört bir tarafına Türkiye’den ihracat yaparak, yeni teknolojilerin ve Ar-Ge çalışmalarının ülkemizdeki katma değeri yükseltmesine öncülük ederek Türkiye ekonomisinin uluslararası rekabet gücünü artırmakta, ülkemizin refah seviyesinin yükselmesine katkı sağlamaktadır” dedi.

Zeybekci'den yatırımcılara çağrıZeybekci'den yatırımcılara çağrı

Kesintiye uğramadan devam eden kamu yatırımlarının desteği ve hükümetin reformlar konusundaki kararlılığını sürdürmesi ile birlikte Türkiye’nin, hiçbir zaman kaybetmediği dinamizmiyle yoluna devam edeceğini vurgulayan Erdem, “Türkiye’deki YASED üyesi uluslararası doğrudan yatırımcı şirketler olarak, bizler işimizin başındayız. Gün, daha fazla çalışma ve üretme günüdür” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “YASED üyeleri Türkiye ekonomisinin potansiyeline duydukları kuvvetli inançla üretmeye, ihracat yapmaya ve istihdam yaratmaya, Türkiye’deki yatırım ortamına ve iş dünyasına katkı sağlamaya, bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemde de, aynı kararlılıkla devam edeceklerdir.”


2017-2019 Dönemi YASED Yönetim ve Denetim Kurulları Asil ve Yedek Üyeleri şu isimlerden oluşuyor:

YÖNETİM KURULU
Başkan: Ahmet Erdem, Üyeler: Ahmet Ümit Danışman, Aslı Başgöz, Aylin Somersan Coqui, Ayşem Sargın, Burak Aydın, Canan Özsoy, Ebru Özdemir, Emin Fadıllıoğlu, Felix Allemann, Harm Goossens, Hasan Alp Alemdar, Haydar Yenigün, Meral Eredenk Kurdaş, Murat Kansu, Serkan Kaptan, Sinan Şahinbaş, Steven Young, Tankut Turnaoğlu, Ziya Erdem.

YEDEK YÖNETİM KURULU
Hüseyin Gelis, Colman Deegan, Ahmet Levent Yüksel, Ziya Hakan Ergin, Aykut Ferah, Sıtkı Şerifeken, İsmail İhsan Necipoğlu, Filiz Akdede, Mete Konuralp, Elif Aral, Tibet Eğrioğlu

DENETİM KURULU
Emin Ethem Kutucular, Hüseyin Haluk Yalçın, M. Taylan Baykut

YEDEK DENETİM KURULU
Abdülkadir Kahraman, A. Güneş Söğütlüoğlu, Şaban Küçük