Yeni nesil markalar online fuarları tercih ediyor

Markalara düşük organizasyon ve katılım maliyetleri ile online fuar düzenleme olanağı sunan Endless Fairs sayesinde dünyanın her yerinden tek tıkla fuara katılmak mümkün.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Big Data ve Endüstri 4.0 gün geçtikçe hayatın içerisinde ve iş süreçlerinde daha fazla yer alıyor. Bu teknolojiler markaların işletme karında artışı ve zamanı verimli kullanmayı sağlıyor. İş süreçlerinin ve saha çalışmalarının dijitalleşmesinin yanında dijital platformlarda sektörlere büyük avantajlar getiriyor.

Endless Group bünyesinde kurulan Türkiye'nin ilk ve tek online fuarlarını organize eden Endless Fairs, düşük organizasyon ve katılım maliyetleriyle; hızlı, kolay ve yüksek iletişimi mümkün hale getiriyor. Son dönemde markaların tercihi online fuarlardan yana oluyor.

Endless Fairs kapsamında online platformlar üzerinde Online Yurtdışı Eğitim Fuarı ve Online Üniversite Fuarı gerçekleştirildi.

Real fuar atmosferi dijitalde

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarının ağırlandığı Endless Fairs fuarlarında, fuara katılım gösteren markaların broşür, afiş, katalog gibi materyallerine tek tıkla ulaşabiliyor. Aynı zamanda real fuar ortamında olduğu gibi ziyaretçiler markaların organize ettiği seminerlere katılarak bilgi alabiliyor, dilerlerse marka görevlileri ile kameralı olarak da birebir görüşme fırsatı yakalayabiliyor.

Zaman ve bütçe tasarrufu

Dünyanın herhangi bir yerinden fuara katılmak için web sitesine tıklamanın yeterli olduğunu belirten Endless Fairs Genel Müdürü Gökmen Özdemir, "Endless Fairs sunduğu olanaklar ile zaman ve bütçe tasarrufu sağlıyor. Fuarlar dijital platformda gerçekleştirildiği için bütçeleri real olarak gerçekleşen fuarlardan çok daha düşük oluyor. Aynı zamanda herhangi bir stant kulum masrafı da yok. Endless Fairs sayesinde bir fuara katılmak için sadece internet bağlantısının olması yeterli oluyor. Bilgisayar, tablet ve cep telefonlarından kolayca bağlantı sağlanabiliyor" dedi.

Markalara hedef kitlelerine dair detaylı istatistik ve bilgiler

Verimlilik, ölçülebilirlik gibi konuların klasik pazarlama süreçlerinde her zaman soru işaretlerini de beraberinde getirdiğini vurgulayan Gökmen Özdemir, "Gelişen teknoloji ile tüm süreçlerin veri tabanlarında kayıt altında olması, bu soru işaretlerini ortadan kaldırıyor. Endless Fairs'da biz de veri tabanımızı, fuarın ihtiyaçlarına göre özel olarak konfigüre edebiliyoruz. Kendi veri tabanımız haricinde Google Analytics entegrasyonu sayesinde anlık ve tam analiz alabilmeyi mümkün kılıyoruz" dedi.

Fuarların en önemli kazançlarından birinin network olduğunu belirten Özdemir sözlerine şöyle devam etti; "Ancak doğru segmentlere ayrılmamış ve düzenli kayıt altına alınmamış kartvizit bilgileri ve notlar, networkün gücünü azaltıyor. Endless Fairs sistemimiz üzerinden gerçekleştirilen her iletişim ve etkileşim düzenli şekilde kayıt altına alınıyor. Bu kayıtlar istenildiği zaman online içerik yönetim sistemi aracılığı ile incelenebiliyor. Düzenli bir şekilde indirilebiliyor ve arşivlenebiliyor. Bir stant başında iken görüşülen onlarca kişinin bilgilerinin ve konuşmalarının not alınmasına, bunun için zaman harcanmasına gerek olmadan, tüm bilgiler otomatik olarak kayıt altına alınıyor."

Endless Fairs'in takviminde yakın dönemde online olarak Franchise Fuarı, Sağlık Turizmi Fuarı, Özel Okul Fuarı, Gayrimenkul Fuarı, Yurtdışı Eğitim Fuarı ve Agent Workshop düzenlenmesi planlanıyor.


Bu konularda ilginizi çekebilir