Yöresel kıyafetlerimize Norveç ilgisi

Norveçli bir müşteri yöresel etnik kıyafetler, özellikle bayan kıyafetleri ithal etmek istediğini belirterek üreticiler arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Geniş petrol, doğal gaz, mineral, kereste, su ürünleri ve su rezervine sahip olan Norveç’in GSYİH’si 2015 yılında 389 milyar dolar, ekonomik büyümenin ise yüzde 1 oranında gerçekleştiği tahmin edilmektedir. Norveç ekonomisinin temelini hizmet sektörleri oluşturmaktadır.

Ürün olarak bakıldığında ise petrol ve gaz en ön sırada yer almaktadır. 2014 yılında ham petrol ihracatı, toplam ihracatın yüzde 31’ini oluşturmaktadır.Tahminlere göre Norveç, 50 yıllık petrol ve en azından 100 yıllık doğalgaz rezervine sahiptir.

Dünya Bankası verilerine göre Norveç, 2015 yılında dünyada iş yapılması en kolay 6. ülke durumundadır. (185 ülke arasında) (Ease of Doing Business 2015)

Türkiye’nin Norveç’e iracatında başlıca ürünlere göz atıldığında ilk sıralarda balıkçı gemileri, yolcu gemileri, askeri amaçlı gemiler gelirken hemen akabinde bayan ve çokcuk hazır giyim ürünlerinin geldiği görülür.

Norveçli bir müşteri müslüman, hindu vb yöresel kıyafetler özellikle bayan kıyafetleri ithal etmek istediğini belirterek üreticiler aramaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

My name is Marília and I'm interesting in ethnic clothes for Norway.
Muslim, indians clothes for children, men and especially for woman.
If you manufacturer this products types I would like to receive your contact.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/336122_ethnic-clothes-to-import-to-norway

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir