Zimbabve’de koliler Türk malı bantlarla paketlenecek

Zimbabveli bir müşteri karton kutu paketlemede kullanmak üzere endüstriyel tip koli bantları düzenli olarak satın alabilecekler Türki tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Zimbabveli bir müşteri karton kutu paketlemede kullanmak üzere endüstriyel tip koli bantları düzenli olarak satın alabilecekler Türki tedarikçiler aramaktadır.

2015 yılında Türkiye’nin Zimbabve’ye ihracatının %20’sini hijyenik eşya oluşturmaktadır. Akü, kamyon, plastik ambalaj malzemeleri, traktörler, çikolatalı mamuller, kadın hazır giyim ürünleri ve klima cihazları ise bu ülkeye ihraç ettiğimiz diğer başlıca ürünlerdir.

Zimbabve, makine ve ulaşım araçları, kimya, petrol ve petrol ürünleri, elektrik, gıda ürünleri gibi ihtiyaç duyduğu mal ve hizmetlerin çoğunu ithalat yoluyla karşılayan bir ülkedir.

Madencilik, altyapı, enerji, tarım, sağlık, tekstil ve giyim (pamuk işleme, iplikçilik, dokuma, tekstil terbiyesi ve örme ürünler), gıda işleme (et ürünleri, konserve, şeker, sigara), mobilya ve kağıt ürünleri, ilaç ve endüstriyel kimyasallar, metal işleme (yapı ve inşaat, çelik tabanlı mobilya, motorlu taşıtlar, demiryolu vagonları, tarım ekipmanları ve aletleri) sektörleri güçlü büyüme potansiyeli ile yatırımcılara geniş fırsatlar sunmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Please quote prices for 48mm x 2000meters bopp adhesive sellotape packaging used for sealing cardboard kraft boxes.
Full palette loads 100-200 rolls per order every 4months.

http://turkishexporter.net/en/Leads/338592_bopp-adhesive-sellotape-request-from-zimbabwe

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir