Zimbabve’de vidalar Türk makinelerinde üretilecek

Zimbabveli bir şirket vida, civata, somun ve çivi imalatında kullanmak üzere Türkiye’den ikinci el makineler satın almak istediklerini beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Zimbabveli bir şirket vida, civata, somun ve çivi imalatı yapacaklarını ve bunun için temiz ikinci el makineler satın almak istediklerini beyan ederek Türkiye’de mukim makine satıcıları aramaktadır.

2009 yılına kadar kötü bir dönemden geçen Zimbabve ekonomisi, 2010 yılından itibaren büyüme kaydetmektedir. Yurt dışında çalışan ve sayıları 3,5 milyonu bulan Zimbabveli işçilerin gelirleri ülke ekonomisi açısından oldukça önemlidir.

Zimbabve’de son dönemde ekonomik büyüme kaydetmesine rağmen yine de ekonominin kırılgan yapısı devam etmektedir. Kırılgan yapıya sebep olan en önemli etkenlerden başlıcaları, siyasi belirsizlik, sürdürülemeyen dış borç yükü, likidite zorlukları, eski teknoloji ve makinelerle faaliyet gösteren sektörler, altyapı eksiklikleri ile yetersiz enerji ve su arzıdır.

Avrupa Birliği’nin 2002 yılından itibaren Zimbabve’ye uyguladığı ekonomik ve ticari yaptırımları Kasım 2014’te kaldırması sonrasında Şubat 2015’te imzalanan Mutabakat Zaptı ile AB’nin tarım ve sağlık sektörleri başta olmak üzere Zimbabve’ye kalkınma yardımı yapması öngörülmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We are in search of various used machinery used in fastener manufacture with the following minimal requirements.
Bolt Makers, must cold form, 3-4 stages. Diameter 10-12 mm as well Lenth upto 140mm.
Nail Maker. Diameter 3.5-6.5mm nails upto 100mm length
Ward/capstan lathe with screw cutting attachments
Thread rolling machine for studs and bolts. Diameter 10mm to 16mm. Length, upto 1000 mm.
Threading machine for 1000mm+ (1m+) long single threadead rods
Machinery should range from the late 1980’s to present day. It must be located in Turkey.

http://turkishexporter.net/en/Leads/338571_order-of-bolt-making-machine-for-zimbabwe

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir