9. TEB Akıl-Fikir Yarışması'na başvurular başladı

"İcat Çıkar" sloganıyla bu yıl 9'uncusu düzenlenen TEB Akıl Fikir Yarışması'na başvurular 15 Ocak'ta sona erecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB), "İcat Çıkar" sloganıyla bu yıl 9'uncusunu düzenlediği, üniversite öğrencileri, yeni mezunlar, TEB müşterileri ve TEB çalışanlarını biraraya getirmeyi amaçladığı "TEB Akıl Fikir Yarışması"nın başvuruları 15 Ocak'ta sona erecek. 

TEB'den konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, sektöre yenilikçi fikirler ve inovatif projeler kazandırmak amacıyla 9 yıldır gerçekleştirilen yarışması, "Üniversite Öğrencisi-Yeni Mezun", "Müşteri" ve "Teknolojik Girişimci" olmak üzere üç kategori başlığı altında düzenlenecek. 

Bu yıl "Sen fikrini yaz, tarih seni yazsın" ve "İyi fikre şapka çıkartılır" sloganlarıyla düzenlenen, bankacılık ve finans konusunda fikir ve projelerin sunulabileceği yarışmaya, üniversitelerin tüm bölümlerinden öğrenciler, genç profesyoneller, TEB müşterileri ve teknolojik girişimciler 15 Ocak'a kadar yarışmanın web sitesi olan "www.icatcikar.com" üzerinden başvuru yapabilecek. 

Yarışmanın ödülleri 

Açıklamada, yarışmayı kazananlara verilecek ödüllere ilişkin şu bilgilere yer verildi. 

"Üniversite Öğrencisi-Yeni Mezun' kategorisinin birincisi 20 bin lira, ikincisi 10 bin lira, üçüncüsü ise 5 bin lira ödül kazanacak. Ayrıca, bu kategoride ilk 3'e girmeyi başaran tüm katılımcılar Bahçeşehir Üniversitesi'nden MBA Bursu almaya hak kazanacak. 'Müşteri' kategorisinde birinci olan yarışmacı 20 bin lira ödülün yanı sıra Fransa Açık Tenis Turnuvası Roland Garros'a katılma şansı yakalayacak. İkinci olan TEB müşterisine 10 bin, üçüncüye ise 5 bin  liralık ödül verilecek. 'Teknolojik Girişimci' kategorisinin birincisi 20 bin lira, ikincisi 10 bin lira, üçüncüsü ise 5 bin lira ödül kazanacak. Bu kategoride dereceye giren ilk beş finalist ise TEB Girişim Evi'ne katılım hakkı elde edecek." 

Bu konularda ilginizi çekebilir