ABank, yoluna Alternatif Bank olarak devam edecek

ABank, kurumsal kimliğinde değişime gitti. Banka yoluna ticari unvanı olan Alternatif Bank olarak devam edecek. Dün sabah itibarıyla ülke çapındaki tüm şubelerde kurumsal kimlik değişimi devreye sokuldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Katarlı The Commercial Bank'ın yüzde 100 iştiraki ABank, kurumsal kimliğinde dönüşüme gitti. Buna göre banka yoluna artık resmi ticari unvanı olan Alternatif Bank olarak devam edecek. Bankadaki kurumsal dönüşüm, 6 Mart sabahı, ülke çapındaki tüm şubelerde aynı anda devreye sokuldu.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür, yeni isim ve kurumsal yüzün, fiziki bir değişimden fazlası olduğunu vurgulayarak, Commercial Bank'ın küresel vizyonu ve hedefleriyle tam bir entegrasyon sağlandığını belirtti.

"Bugünden itibaren markamız Alternatif Bank olacak." diyen Gür, "Gücümüzü hissedarımız Commercial Bank'ın sermaye yapısı ve tecrübesinin yanı sıra, uluslararası saygınlığından alıyoruz. Yeni dönemde her sektör ve ölçekten işletmeyle çalışmayı hedefliyoruz. Her bir müşterimizle birlikte büyümeye odaklanarak, basiretli ticaretin bankacılığını yapacağız." şeklinde konuştu.

Önümüzdeki 5 yıllık süreçte hedeflerinin reel sektöre ve üretime daha fazla danışmanlık vererek, bilgi, yetkinlik ve sermaye aktarmak olduğunu aktaran Gür, 53 şube ve bine yakın çalışanlarıyla müşteri memnuniyetini önceleyerek hizmet vermeyi sürdüreceklerini belirtti.

"Organik büyümeye odaklandık"

Commercial Bank Grup CEO'su ve Alternatif Bank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Joseph Abraham ise, "Dostumuz olarak gördüğümüz Türkiye'ye yaptığımız yatırımların gelecek dönemde daha da büyüyeceğine ve her iki ülkenin ekonomisine değer katacağına eminiz. Alternatif Bank'a yaptığımız yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırım, Katar özel sektörü tarafından şu ana kadar Türkiye'de yapılan en yüksek tutardaki yatırımdır." dedi.

Türkiye'de organik büyümeye odaklandıklarını söyleyen Abraham, "Şu anda Türkiye'de organik büyümeye odaklanıyoruz... Bir satın alma planımız da yok." ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir