Aktif Bank'ın 2014 Faaliyet Raporu'na 9 ödül

Aktif Bank, 2014 Faaliyet Raporu ile Arc Awards'ta 4, ABD İletişim Profesyonelleri Ligi'nin (LACP) Vizyon Ödülleri'nde ise 5 ödülün sahibi oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Aktif Bank'ın yatırımcılar, hissedarlar ve tüm müşterileriyle yenilikçi vizyonunu paylaştığı, zengin içeriği ve yaratıcı biçimiyle öne çıkan 2014 Faaliyet Raporu, global ölçekte faaliyet raporlarını değerlendiren iki büyük uluslararası yarışmadan 9 ödül kazandı. 

Aktif Bank'ın 2014 Faaliyet Raporu, merkezi ABD'de bulunan Mercomm şirketi tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen ve dünyanın en büyük uluslararası faaliyet raporu yarışması olarak kabul edilen Arc Ödülleri'nde, uluslararası bankalar klasmanında "Basım ve Üretim Kalitesi" kategorisinde Birincilik (Altın) ödülüne uzandı. 

Bu yıl 35 ülkeden binlerce başvurunun yapıldığı törende bankanın faaliyet raporu, uluslararası bankacılık klasmanında, "Metin" kategorisinde Üçüncülük (Bronz) ödülünü alırken, "Geleneksel Faaliyet Raporu" ile "İç Sayfa Tasarımı" kategorilerinde ise Onur ödüllerine layık görüldü. 

Faaliyet raporlarına uluslararası platformlarda ödül veren bir diğer önemli kuruluş olan LACP ise "Yıllık Faaliyet Raporları 2014 Vizyon Ödülleri" kapsamında Aktif Bank'ın 2014 Faaliyet Raporu'na 5 ödül birden verdi. 

Bu yıl 25 ayrı ülkeden 1000'i aşkın organizasyonun başvurularını değerlendiren LACP jürisi, "Uluslararası Bankacılık" kategorisinde Aktif Bank'ı Birincilik'le (Altın) ödüllendirirken, banka, "Uluslararası Finansal Kurumlar" kategorisinde de İkincilik (Gümüş) ödülünü kazandı. 

Aktif Bank, LACP Vizyon Ödülleri'nde ayrıca "Dünya'da İlk 100", "EMEA'da İlk 50" ve "Türkiye'de İlk 20" arasında yer almayı başardı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir