Aktif Bank'tan Bölgesel Kalkınma Bankası'na transfer

Aktif Bank'ta Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Delikanlı, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Bankası'na Genel Müdür olarak atandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Aktif Bank’ta Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan İhsan Uğur Delikanlı, merkezi Selanik’te bulunan Karadeniz Ekonomik İşbirliği Bankası’na Genel Müdür oldu. Aktif Bank’ta iştiraklerden sorumlu olarak görev yapan Delikanlı, daha öncede BDDK’da Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmişti.

Aktif Bank'ta atama hareketliliği sürüyor

Sektördeki yenilikleri faaliyet sonuçlarıyla ilgi çeken banka, çalışanları ile de ilgi görüyor. En son Aktif Bank’ta Bölüm Başkanı olarak çalışan İzzet Metcan da Alternatif Bank’a Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak geçmişti. Aktif Bank’tan transfer olan diğer yöneticilere gelince; Hakan Kurtoğlu Turkish Bank Genel Müdür Yardımcısı, Sefa Şen Ziraat Leasing Genel Müdür Yardımcısı, Gürol Güngör ve Doğan Akay Credit West Bank Genel Müdür Yardımcısı, Mehmet Taze Carbotech Genel Müdürü olurken, Bahadır Koçtürk de Verisoft’a Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Ulusoy: Aktif Bank, bir ekol oldu

Aktif Bank’ın oluşturduğu ekol, çalışanların da terfi alarak geçişlerinde de önemli rol oynarken bu konuda görüşlerini aldığımız Aktif Bank İnsan Kaynakları Grup Başkanı Yıldırım Ulusoy “Aktif Bank bir okul ve ekol oldu. Rekabetçi bir ortam ve çalışanlara iyi koşullar sunup önlerini açıyoruz. İş yasaları olan sanırım tek bankayız. Her sabah 9.15’te bu yasalarımızdan birini tüm çalışanlarımız kendi gruplarında tartışıyor. Çalışanları daha iyi sonuçlar üretmeye yönelik birçok teşvik programımız da var. Bankamızdaki iş kültürü ile yoğurulan çalışanlarımız önemli terfiler alarak bizden ayrılıyorlar ve biz bundan memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir