Aktif Bank'tan gençlere yeni destek

Aktif Bank, EnterPrize Girişimcilik Yarışması kapsamında Türkiye çapında iş fikirlerini hayata geçirmek isteyen genç girişimcilere destek olacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından Aktif Bank sponsorluğunda düzenlenecek EnterPrize Girişimcilik Yarışması’nda, genç girişimciler iş fikirlerini hayata geçirme şansı bulacak. 

Yarışma boyunca çeşitli eğitimlerden geçerek mentorluk desteği alacak olan gruplar arasından dereceye girenler, maddi ödülün yanı sıra melek yatırımcılar tarafından projelerinin hayata geçmesi noktasında yatırım alma şansı bulacaklar.

İlk değerlendirmede seçilenler Girişimcilik Zirvesi’ne katılmaya hak kazanacak

Platin ve elmas sponsorluklarını THY, TIM ve Aktif Bank’ın yaptığı EnterPrize Girişimcilik Yarışması’nın başvuruları ise 3 Kasım’dan bu yana devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin 5 farklı kategoride iş fikirlerini sunduğu yarışmanın ilk değerlendirme sonucu seçilen grupları 20-21 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan Girişimcilik Zirvesi’ne katılmaya hak kazanacak. 

Gruplar zirve kapsamında; uygulamalı girişimcilik, iş modeli ve planı oluşturma, finansal yönetim, iş hukuku, etkili sunum teknikleri ve pazarlama stratejileri gibi her girişimcinin sahip olması gereken temel eğitimlerden geçecek ve bu aşamanın ardından 8 haftalık özel mentor desteğine sahip olacak.

Son başvuru 10 Aralık

Geleceğin iş dünyasında önemli rol oynayacak olan katılımcılar rekabet ve eğitimin bir arada olduğu uzun bir süreçten geçerek mayıs ayında Türkiye’nin önde gelen iş adamlarının karşısında projelerini sunacaklar. Yarışma sonucunda ilk 10 finaliste verilecek maddi desteğin yanı sıra pek çok gruba ise ofis ve mentorluk desteği  sunulacak. Tüm bunların yanı sıra seçilecek olan gruplar melek yatırımcılara projelerini sunma imkanı da bulacaklar. Yarışmaya son başvuru tarihi ise 10 Aralık 2014.

Bu konularda ilginizi çekebilir