Borsa İstanbul'dan 3 şirkete uyarı

Borsa İstanbul, 3 şirkete kotta kalma ücretlerini son ödeme tarihlerinin geçmesine karşın ödemedikleri için uyarıda bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Borsa İstanbul, Aksel Yatırım Holding, Mensa ve Selçuk Gıda'yı uyardı.

Borsa İstanbul'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan 3 açıklamada şu bilgiler verildi:

"Borsamız Kotasyon Yönergesi (Yönerge) gereğince bir yıl içinde ödenmesi gereken ve son ödeme tarihi 30 Haziran 2016 olan kotta kalma ücretinin ödenmemesi nedeniyle, Aksel Yatırım Holding A.Ş.'nin Yönergenin 23. maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi kapsamında uyarılmasına karar verilmiştir."

"Borsamız Kotasyon Yönergesi (Yönerge) gereğince bir yıl içinde ödenmesi gereken ve son ödeme tarihi 30 Haziran 2016 olan kotta kalma ücretinin ödenmemesi nedeniyle, Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş.'nin Yönergenin 23. maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi kapsamında uyarılmasına karar verilmiştir."

"Borsamız Kotasyon Yönergesi (Yönerge) gereğince bir yıl içinde ödenmesi gereken ve son ödeme tarihi 30 Haziran 2016 olan kotta kalma ücretinin ödenmemesi nedeniyle, Selçuk Gıda Endüstri İhracat İthalat A.Ş.'nin Yönergenin 23. maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi kapsamında uyarılmasına karar verilmiştir."