DenizBank, iPhone 6 kazandırıyor

DenizBank, yeni yılda 100 müşterisine iPhone 6 hediye ediyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - DenizBank, 31 Aralık 2014 tarihine kadar kredi kartıyla en az 50 liralık alışveriş yapan 100 müşterisine iPhone 6 hediye ediyor. 

DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre banka, yeni başlattığı yılbaşı çekiliş kampanyası ile 31 Aralık 2014 akşamına kadar kredi kartlarıyla en az 50 liralık alışveriş yapan müşterilerine çekiliş ile iPhone 6 kazanma fırsatı sunuyor. 

Kredi kartıyla yapılan her 50 liralık harcamanın bir çekiliş hakkı sağladığı kampanyada, kazanan isimler Milli Piyango İdaresi tarafından yapılacak çekilişle belirlenecek ve 13 Ocak 2015 tarihinde açıklanacak. 

Açıklamada çekiliş kampanyasına ilişkin görüşlerine yer verilen DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, şunları kaydetti: 

"DenizBank olarak tüketicilerin hayatına değer katmaya devam ediyoruz. Yeni yıla yaklaşırken müşterilerimizin 2015'e daha mutlu girebilmeleri için yeni bir kampanya düzenledik. Bankamız kredi kartıyla en az 50 liralık alışveriş yapan müşterilerimiz yılbaşı çekilişimiz kapsamında iPhone 6 kazanma şansı yakalayacak. Herkesi DenizBank'ın düzenlediği yılbaşı kampanyasından yararlanmaya çağırıyoruz." 

Bu konularda ilginizi çekebilir