Denizbank'tan mali müşavirlere ayrıcalık

DenizBank, İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile iş birliği protokolü imzaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DenizBank, İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile iş birliği protokolü imzaladı.

Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre, iki kurum arasında yapılan anlaşma ile oda üyeleri DenizBank Afili Bankacılık ayrıcalıklarından yararlanabilecek. Üyeler odaya ait POS cihazı üzerinden Afili Bonus Platinum ile vade farksız 6 taksitte aidatlarını ödeme imkanına da sahip olacak. Ayrıca üyelere tesis edilen POS cihazı, teslim tarihinden itibaren bir yıl boyunca yönetim ücretinden muaf tutulacak. 

DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, İstanbul SMMM Odası ile yaptıkları protokolün; oda üyelerine DenizBank Afili Bankacılık özel avantajlarını sunduğunu kaydetti.

Meslek gruplarına özel hazırlanmış ürün ve çalışmaları ile DenizBank olarak amaçlarının Afili Bankacılık hizmetlerimizi oda ile buluşturmak, hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atabilmek olduğunu ifade eden Özark, şunları belirtti:

"Oda üyelerimiz bundan böyle kişiye özel bireysel danışmanlık hizmeti, mevduat ve yatırım ürünlerinde ayrıcalıklı fiyatlamalar, Afili İletişim Hattı ile kesintisiz ve öncelikli hizmet gibi Afili Bankacılık hizmetlerinden yararlanabilecek. Benzer şekilde Afili Bonus Platinum kredi kartı ile Oda üyelerimizin sosyal hayatlarına da değer katıyoruz. Pazar kahvaltılarında yüzde 30, havalimanı otoparklarında yüzde 50 indirim fırsatı, tiyatro, sinema ve restoranlarda çok özel indirim avantajları gibi fark yaratan uygulamalar oda üyelerimizi bekliyor. İstanbul SMMM Odası üyelerini DenizBank'ın avantajlı hizmetlerinden yararlanmaya davet ediyoruz." 

İş birliği protokolü, DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, Avrupa-1 Bölge Müdürü Yeşim Somunkıran ve İstanbul SMMM Oda Başkanı Yahya Arıkan, Oda Saymanı Mehmet İhsan Yalçın'ın katılımıyla imzalandı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir