Fenerbahçe hisselerinde Ali Koç dopingi

Ali Koç’un 2018 Mayıs ayındaki olağan kongrede şartlar ne olursa olsun başkanlığa aday olacağını açıklaması ile beraber Fenerbahçe hisseleri seans açılış itibariyle en çok değer kazanan endeks hisselerinden birisi oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ali Koç'un başkanlık açıklamasının ardından  Fenerbahçe hisseleri 39,90 TL ile, 2016/03 bilançosunun açıklandığı 11 Ekim gününden sonraki en yüksek seviyesini gördü. Hatırlanacağı gibi, Fenerbahçe 2016/03 bilançolarında kara geçmişti. Seans içinde test edilen seviyelerin daha önce 2 defa denenmiş dirençler vardı.

Ali Koç’un Başkanlık adaylığı, bir süredir mevcut yönetimden ve sahada alınan başarısız sonuçlardan duyulan memnuniyetsizliği düşündüğümüzde pozitif etki oluşturdu.

Aynı zamanda Ali Koç’un önceki başarılı yöneticilik deneyimleri ile camia ve taraftar içinde de sevilen bir kişi olması itibariyle bu görevi Aziz Yıldırım’dan sonra en iyi şekilde yerine getirecek kişi olarak görüllüyor.

Ali Koç’un Başkan adaylığını Mayıs 2018’de gerçekleşmesi beklenen olağan kongre için olduğunu belirtelim. Yani bu bir olağanüstü kongre çağrısı değildir. Mevcut yönetim görevine devam ediyor ve edecek.