Fibabanka, Cardif'in ürünlerini satacak

Fibabanka, emeklilik planlarının yanısıra BNP Paribas Cardif'in işsizlik ve koruma ürünlerini de sunacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - BNP Paribas Cardif Emeklilik, Fibabanka ile Bireysel Emeklilik ürünlerinin satışını içeren işbirliğine imza attı.

2012 Haziran ayı itibarıyla BNP Paribas Cardif Renkli Emeklilik Planı sözleşmesi satışına başlayacak olan Fibabanka, toplam 25 şubesinde müşterilerine bireysel emeklilik hizmeti verecek.

BNP Paribas Cardif Emeklilik bankasürans satış kanalına Fibabanka şubelerinin de katılmasıyla hizmet ağını daha da genişletmiş oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan BNP Paribas Cardif Türkiye Genel Müdürü Cemal Kişmir, "BNP Paribas Cardif Emeklilik olarak, hizmet kalitemizi ve satış ağımızı genişletmeyi, Fibabanka ile yaptığımız işbirliği sayesinde sürdürüyoruz. İlk etapta bireysel emeklilik satışı ile başlayacak olan işbirliğimizin daha sonra koruma ürünlerinin de dahil olmasıyla daha da sağlamlaşacağına inanıyorum. Türkiye'nin önemli finans kuruluşlarından biri olan Fibabanka ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Fibabanka Genel Müdürü Bekir Dildar, "Müşterilerimize sunduğumuz ürün yelpazesini genişletme konusundaki çalışmalarımızı 2012 yılıyla birlikte hızlandırıyoruz. Bu çerçevede, BNP Paribas Cardif ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğinden son derece memnunuz. Şubelerimiz kanalıyla müşterilerimize emeklilik planlarının yanısıra BNP Paribas Cardif'in işsizlik ve koruma ürünlerini de sunmayı planlıyoruz. Böylece Fibabanka müşterilerinin hem geleceğe yönelik birikim planı oluşturmalarına yardımcı olmayı hem de yaşam risklerine karşı kendilerini ve sevdiklerini korumalarını hedefliyoruz" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir