Garanti'ye 'En İyi Özel Bankacılık' ödülü

Genel Müdür Yardımcısı Akten, "Euromoney'den aldığımız bu ödül, Garanti Masters Özel Bankacılık'ın uluslararası platformlarda da sahip olduğu güçlü itibarı bir kez daha kanıtlamış olması ve hizmet kalitesinin takdir edilmesi bakımından bizim için mutluluk verici" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Garanti Bankası, özel bankacılık alanında sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetlerle, sermaye piyasaları ve bankacılık alanında dünyanın önde gelen dergilerinden Euromoney'nin araştırması sonucunda ‘En İyi Özel Bankacılık Ödülü'nün Türkiye'deki sahibi oldu. Özel bankacılık alanında mükemmellik standartlarını yakalayan kuruluşlara verilen ödüller, 21 Şubat'ta Londra'da gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak.

Ödülle ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, "Euromoney'den aldığımız bu ödül, Garanti Masters Özel Bankacılık'ın uluslararası platformlarda da sahip olduğu güçlü itibarı bir kez daha kanıtlamış olması ve hizmet kalitesinin takdir edilmesi bakımından bizim için mutluluk verici.

Başarımızın arkasında; müşteri odaklı yaklaşımımız, ihtiyaçlara özel sunduğumuz hızlı çözümler, geniş ürün yelpazemiz ve donanımlı uzman ekibimiz bulunuyor. Bununla beraber, müşterilerimizin değişen piyasa koşullarına hızla uyum sağlayabilmesine imkân tanıyan hizmet stratejimiz ve müşteri odaklı anlayışımızla çalışmalarımıza yön veriyoruz.

Volatil piyasalarda, müşterilerimizin risk algıları ve getiri beklentilerine özel olarak tasarladığımız alternatif yatırım araçlarıyla hem getirilerini optimize etmelerini sağlıyor hem de sektörümüzdeki inovasyon ve ürün çeşitliliğindeki öncülüğümüzü devam ettiriyoruz. Yurtiçi ve global piyasalarda çok hızlı hareketlerin olduğu son dönemde böyle bir başarıya ulaşmak oldukça değerli.

Garanti Masters Özel Bankacılık olarak, tecrübe ve uzmanlığımızın gücüyle, sunduğumuz ürün ve hizmetlerle müşterilerimiz için fark yaratmaya devam edecek; bize duydukları güvenle yatırımcıların bir numarası olmayı sürdüreceğiz." dedi.