İş Bankası'ndan doktorlara özel kart

Banka, Türk Tabipleri Birliği üyes, doktorlara özel ktredi kartı sunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye İş Bankası, Türk Tabipleri Birliği (TBB) üyelerine özel yeni bir kredi kartı çıkardı.  

İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Birlik ile iş birliğine giden Banka, TBB üyelerine özel kredi kartı sunuyor. Özel tasarlanan temassız özellikli TTB Platinum Kredi Kartı, Türk Tabipleri Birliği üyelerine birçok ayrıcalık tanıyor. 

Birlik üyelerinin başvurusuna açık olan TTB Platinum Kredi Kartı, Maximum dünyasının sunduğu tüm MaxiPuan, taksit ve ödeme avantajlarının yanı sıra Müzekart özelliği, İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes havalimanlarındaki Millennium Lounge'lardan ücretsiz faydalanabilme, İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa havalimanlarında otopark indirimi, indirimli havaalanı transfer hizmetleri, seçkin restoranlarda ve spor merkezlerinde ayrıcalıklar, yurt içi ve yurt dışında pek çok sigorta ve ek hizmet ayrıcalığı imkanı da verecek. 

TBB üyeleri, TTB Platinum Kredi Kartı'na tüm İş Bankası şubelerinden veya "TTB" boşluk TC kimlik numaralarını yazıp 4402'ye SMS göndererek başvurabilecek. 

TTB üyeleri bu kartla yaptıkları her harcamada ayrıca Türk Tabipleri Birliği'ne katkıda da bulunacak. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü Engin Topaloğlu, Türk Tabipleri Birliği üyelerinin ihtiyaçlarını değerlendirerek, üyelere özel avantajlar sunan prestijli bir kredi kartı ürünü oluşturduklarını belirtti. Türk Tabipleri Birliği'ne özel tasarladıkları TTB Platinum Kredi Kartı ile TTB üyelerinin Maximum Platinum Kart'ın sunduğu alışveriş fırsatlarından, seyahat ayrıcalıklarından, mekan indirimlerinden, sigorta hizmetleri ile Müzekart özelliğinden yararlanabileceklerini aktaran Topaloğlu, "Aynı zamanda bu kartla yıllık 20 bin liranın üzerinde harcama yapmaları halinde kendilerine 150 lira değerinde MaxiPuan hediye edilecek" ifadelerini kullandı. 

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Dr. Bayazıt İlhan da Türkiye İş Bankası'na, hekimlere sağladığı olanaklar nedeniyle teşekkür etti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir