İş Faktoring 2016 faaliyet raporuna 3 farklı ödül

İş Faktoring A.Ş., LACP Vision Awards Yarışması’nda 3 ayrı ödüle layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İş Faktoring A.Ş.; 2016 Yılı Faaliyet Raporu ile, Amerikan İletişim Profesyonelleri Kuruluşu (League of American Communications Professionals-LACP) tarafından düzenlenen ve dünyanın en seçkin faaliyet raporu yarışmalarından biri olarak kabul edilen LACP Vision Awards Yarışması’nda 3 ayrı ödüle layık görüldü.

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin önde gelen 1000 şirketinin değerlendirildiği “En iyi 80 Faaliyet raporu” içerisinde 68. Sırada yer alan İş Faktoring, bu başarısıyla ilk ödülüne layık görülürken, Türkiye’den katılım sağlayan şirketlerin faaliyet raporları içerisinde” En iyi 20 Türk Faaliyet Raporu” nun içerisinde yer almaya da hak kazandı.

2016 Yılı Faaliyet Raporu; kapak tasarımı ve baskı kalitesi, üst düzey yönetici mesajları, rapor anlatımı ve mesajın netliği, finansal verilerin sunumu konularında yarışma jürisi tarafından 10 üzerinden 10 tam puan, toplamda 100 üzerinden 97 puan aldı.

LACP’ nin katılımcı şirketleri 9 farklı kategoriden değerlendiği yarışmada, İş Faktoring son mali dönemde sektör içerisinde kat ettiği büyük gelişme nedeniyle Gümüş ödül ile ödüllendirildi.

LACP Vision Awards Yarışması’nda alınan bu ödül, faktoring algısının artırılmasına destek olma ve Türk Faktoring sektörünün gelişmesi açısından da büyük önem taşımaktadır.

Bu konularda ilginizi çekebilir