İşte 'Melek Yatırımcı Bulma Kılavuzu'

Aktif Bank, Avrupa Melek Yatırım Ağı’nın Avrupalı girişimciler için hazırladığı kitabı Türk girişimcilere sundu ve 'Melek Yatırımcı Bulma Kılavuzu' adlı kitap yayınlandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Aktif Bank, son olarak ekonominin temel taşı melek yatırımcılar ve girişimciler için her türlü konunun detaylı anlatıldığı “Melek Yatırımcı Bulma Kılavuzu” adlı kitapçığı Türkiye’ye uyarladı. Kitabın ilk 30 bin adetlik baskısının girişimcilere ücretsiz olarak dağıtımını gerçekleştirecek olan Aktif Bank, Türk girişimcilere bu alanda ülkemizde yayınlanan ilk el kitabını kazandırmış oldu.

Kitabın tanıtımı için Karaköy Ferah Feza’da gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısına, girişimci ekosisteminin önde gelen isimleri katılırken, T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürü Sn. Ali Arslan, Aktif Bank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Önder Halisdemir, EBAN - Avrupa Melek Yatırım Ağı Onursal Baskanı Paulo Andrez ve TBAA - Melek Yatırımcılar Derneği Başkanı & Links Angel BAN Melek Yatırım Ağı Başkanı Baybars Altuntaş da konuşma yaptı.

"Tüm girişimciler için bir başucu eser"

Kitapla ilgili bilgi veren Aktif Bank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Önder Halisdemir, “Bu kitapla gelişmiş ülkeler kendi girişimcilerine nasıl yol  gösteriyorsa o yolları ülkemizdeki girişimcilere de göstermek istedik. Zira bir girişimin destek bulmasının ölçüleri ve metodolojisi ülkeden ülkeye çok fark göstermiyor. İçimizdeki uzman kurul Türkiye ile ilgili yerelleştirmeler yaptı ve sonunda tüm girişimciler için bir başucu eser ortaya çıktı.

Bu kitap ile girişimciler özgüvenli biçimde neler yapacaklarını bilecek, birçok fikir ve girişim heba olmayacak. Doğru biçimde destek bulacak. Yarasın diyorum. İş ve girişim olsun ülkemiz büyüsün işsizlik azalsın diyorum” şeklinde açıklama yaptı.

Bu konularda ilginizi çekebilir