TEB Kosova'nın 'En iyi bankası' seçildi

TEB, The Banker tarafından Kosova'nın en iyi bankası seçildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TEB Grubu'nun 2008 yılından bu yana Kosova'da faaliyet gösteren iştiraki TEB Sh.A, dünyanın önde gelen finans yayını The Banker tarafından Kosova'da yılın bankası seçildi. 

TEB'ten yapılan açıklamaya göre, bankacılık sektörünün önde gelen uluslararası yayınları arasında yer alan The Banker dergisi tarafından düzenlenen Yılın Bankası ödülleri sahiplerini buldu. 

TEB Sh.A, sergilediği finansal performansı ve bankacılık faaliyetleri dolayısıyla Kosova'da Yılın Bankası ödülüne layık görüldü. Ödül, Londra'da düzenlenen bir törenle The Banker yetkilileri tarafından takdim edildi. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Sh.A Genel Müdürü Ayhan Albeyoğlu, uluslararası bankacılık sektörünün büyük önem verdiği bu ödülü almaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Albeyoğlu, "TEB Sh.A olarak bankacılık sektöründeki deneyimimiz ve inovatif yaklaşımımız ile Kosova'da 8 yıldan bu yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aldığımız bu ödül, sergilediğimiz güçlü finansal performansımızın uluslararası ölçekte takdir edildiğinin ve ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil ettiğimizin bir göstergesi" diye konuştu. 

TEB Sh.A bu yıl içinde, dünyanın önde gelen finans yayın grubu Euromoney'nin mükemmellik ödülleri kapsamında Kosova'da Yılın En İyi Bankası ödülünü de almıştı.  

Bu konularda ilginizi çekebilir