VakıfBank'tan Odunpazarı Ziraat Odası üyelerine kredi

VakıfBank, Odunpazarı Ziraat Odası ile imzaladığı protokol kapsamında, oda üyesi tarımsal üreticilere özel kredi paketleri sunacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Tarım bankacılığı alanında özel çözümler sunan VakıfBank, son olarak Odunpazarı Ziraat Odası ile kredi protokolü imzaladı. Protokol kapsamında oda üyeleri, bitkisel üretimden hayvancılığa, arazi alımından traktör ve ekipmana kadar her türlü tarımsal faaliyete yönelik ihtiyaçlarını VakıfBank kredileri ile uygun koşullarda karşılayabilecek. 

VakıfBank, tarım bankacılığı alanında sunduğu uygulamalarının yanı sıra bünyesindeki ekipleriyle yerinde analizler yaparak kişiye özel çözümler de sunuyor. Hasat dönemi ödemeli kredilerle tarımsal üreticilere ödeme kolaylığı sağlayan banka, aynı zamanda üreticilere danışmanlık hizmeti de veriyor. 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Tarım Bakanlığı'nın hibe destekli kredilerinin yanı sıra tarımla ilgili her alanda üreticiler, VakıfBank'ın uzman ekipleri tarafından bilgilendiriliyor. 

Bitkisel üretimden süt ve besi hayvancılığına, kümes hayvancılığından balıkçılığa kadar her türlü tarımsal faaliyet yapan üreticilere destek veren VakıfBank, çeşitli hasarlara karşı tarımsal varlıklarını sigortalamak isteyenlere TARSİM Tarım Sigortası hizmeti de sunuyor. 

Öte yandan birikimini altın hesabında değerlendirmek isteyen Eskişehirli üreticiler, en yakın VakıfBank şubesinde hesap açtırarak tasarrufunu altın olarak yapabilecek, herhangi bir sebeple nakit paraya ihtiyaç duyduklarında ise hesabındaki altını TL'ye çevirerek aynı gün çekebilecek. 

VakıfBank Tarım Bankacılığı ile ilgili detaylı bilgiler en yakın VakıfBank şubesinden veya www.vakifbank.com.tr adresinden öğrenilebilecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir