Yapı Kredi'den mobil şube ile ihtiyaç kredisi

Yapı Kredi, müşterilerine yer ve zaman sıkıntısı yaşatmadan bireysel ihtiyaç kredisi kullandırıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yapı Kredi müşterileri mobil şube uygulamasını kullanarak yer ve zaman sınırı olmadan kredi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. 

Bireysel İnternet veya Mobil Şube'den onaylanan kredilerini ya da Yapı Kredi'nin müşterilerine özel hazırladığı ön onaylı kredi limitlerini, tatil günleri de dahil olmak üzere şubeye gitmeden masrafsız kullanabilen müşterilerin kredi tutarları anında hesaplarına aktarılıyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, gelişen teknoloji ile dijitalleşmenin öneminin giderek arttığına dikkati çekerek, şubelerin yanı sıra dijital kanallardan da müşterilerine üstün kalitede hizmet sunabilmeyi hedeflediklerini bildirdi. Ülgen, şunları kaydetti: 

"Müşterilerimiz internet şubemizin ardından mobil şubemiz kanalıyla da bireysel ihtiyaç kredi başvurusu yapıp, onaylı kredilerini hesaplarına aktarabilecek ve ihtiyaçlarını anında karşılayabilecekler. Her geçen gün mobilleşen dünyaya hızla ayak uydurarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını her an her yerde karşılayacak hizmetler ve ürünler oluşturmaya devam edeceğiz." 

Yapı Kredi'nin mobil şube uygulamasına "yukle.yapikredi.com" internet adresinden, Appstore'dan veya Google Play Store'dan ulaşılabiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir