Yapı Kredi'nin yeni nesil platformu: NUVO

Yapı Kredi, bankacılık hizmetlerinin daha hızlı ve kolay yapılmasını sağlayacak yeni platformu NUVO'yu tanıttı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Yapı Kredi, temel bankacılık ihtiyaçlarını hızlı ve kolay şekilde karşılamaya yönelik yeni nesil bankacılık platformu NUVO'yu hizmete sundu.  

NUVO, özellikle çalışan gençler, üniversite öğrencileri ve teknolojiyi hayatının her alanında kullanmayı tercih eden müşterilere, temel bankacılık işlemlerini daha hızlı ve avantajlı biçimde gerçekleştirme imkanı sağlıyor.  

Hizmetlerini kendi internet sitesi ve mobil kanalları üzerinden sunacak NUVO'ya şubeye gitmeye gerek kalmadan sadece internet ve mobil cihazlar üzerinden başvuru yapılarak anında üye olunabiliyor. 

NUVO'nun dün gece yapılan tanıtım toplantısında konuşan Yapı Kredi Üst Yöneticisi (CEO) Faik Açıkalın, Yapı Kredi'nin bankacılık işlemlerinde bilgisayarı kullanan ilk banka olduğunu belirterek, sektörde sanal dönşümlerde öncülük etmeye devam edeceklerini söyledi. 

Bankanın teknolojinin imkanlarını müşterilerinin hizmetini sunmaya devam ettiğini belirten Açıkalın, "Müşteri odaklı bankacılık anlayışımızla altına imza attığımız yeniliklere bugün bir başkasını ekliyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de yenilikçi bankacılık anlayışımız bizi rakiplerimizden farklılaştıran en önemli özelliğimiz olmayı sürdürüyor. 70 yıl boyunca her yeni neslin bankası olmayı nasıl başardıysak, bugün de dijital çağın gerektirdiği dönüşüme yepyeni bir anlayış getirerek öncülük etmeye hazırlanıyoruz" dedi. 

NUVO ile ilgili sunumu gerçekleştiren Yapı Kredi Perakende Bankacılık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer Özelgin ise yeni nesil için online işlemlerin temel bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak,  "Hayatı çok hızlı yaşadıkları için gençlerin hızlarına ayak uydurmak son derece önemli. Yeni neslin dünyasında var olmak için onların beklenti ve ihtiyaçlarına uygun çözümler bulmak şart. Dijital kuşağın etkileyeceği ve değiştireceği en önemli alanların başında şüphesiz bankacılık sektörü geliyor. Yapı Kredi olarak bizler de bu değişime en hızlı adapte olan kurumlardan biriyiz. Türkiye'de gençlere yönelik ilk bankacılık hizmet ve ürünlerini sunan banka olarak bu alandaki öncü konumumuzu NUVO ile sürdürüyoruz. Onları anlayan, onların diliyle konuşan bir banka olmanın gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. 

"Yıl sonuna kadar 300 bin aktif NUVO müşterisi hedefliyoruz" 

NUVO ile mobil ve internet bankacılığı kanalları, vadeli hesap, bireysel ihtiyaç kredisi, fatura ödemeleri ve sık kullanılan temel birikim araçları dahil tüm temel bankacılık ihtiyaçlarının karşılanabildiğini aktaran Özelgin, şöyle devam etti: 

"NUVO ile sektörümüze yeni bir soluk getirmekten dolayı mutlululuk duyuyoruz. NUVO'da müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırarak temel bankacılık ihtiyaçlarını şubeye gitmelerine gerek kalmaksızın bir bütün olarak karşılamayı hedefledik. NUVO ile sektörde müşteriye sunulan farklı servis modellerini, kanal deneyimlerini ve ürün tekliflerini tek platformda topladık. Webden, cepten, tabletten yani istediğiniz kanaldan ulaşılabilen NUVO'da para transferlerinden, birikimleri yönetmeye, kredi ihtiyaçlarından, avantajlı alışverişlere kadar tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorsunuz. Bu yeni platformumuzla yıl sonuna kadar 300 bin adet, 5 yılda ise 1 milyon aktif NUVO müşterisi hedefliyoruz." 

NUVO platformuna banka şubesinden içeri adım atmadan üye olunabildiğini anlatan Özelgin, "NUVO Mobil veya NUVO İnternet Bankacılığı kanallarından alınan başvurular Türkiye'nin neresinde olursa olsun, kapıya kadar verilen hizmetle kolayca tamamlanıyor. NUVO'da hesap işletim ücretinin yanı sıra EFT ve havale ücretleri de alınmıyor. Bunun yanı sıra müşteriler e-mevduat faiz oranından faydalanıyor. Aynı zamanda NUVO'yla şubeye gelmeden ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor" diye konuştu.  NUVO'nun kullanıcılara WorldCard'ın sunduğu avantajların fazlasını sunacağını da vurgulayan Özelgin, şunları kaydetti: 

"NUVO,  WorldCard'ın sunduğu fırsatlara ek olarak kişiye özel kampanyalar ve marka iş birlikleriyle alışverişlerde ayrıcalıklı indirim fırsatları sunuyor. NUVO kullanıcıları kendileri için özel olarak hazırlanan sosyal medya kampanyalarından  da faydalanabilecek." 

Bu konularda ilginizi çekebilir