''Dün akşamdan itibaren başka bir Sarıgül var''

Sarıgül, TMSF tarafından malvarlığına haciz konulması hakkında,"16 sene önce bir olay olmuş, seçimlere 73 gün kala yazı gönderiyor. Şunu bilsinler her sorularının aslanlar gibi cevapları var"dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, partisinin 21 ilçe adayını, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen "Büyük İstanbul Buluşması"nda tanıttı.

TMSF'nin malvarlığına el koyması hakkında açıklma yapan Sarıgül, "TMSF bize bir ıslık mesafede, ıslık çalsalar bizi görecek mesafedeler. TMSF dediğiniz yer bizim belediyemize çok yakın. Bunlar binalarına izin almak için bana defalarca geldiler, defalarca konuştuk. 16 sene önce bir olay olmuş, seçimlere 73 gün kala yazı gönderiyor. Şunu bilsinler her sorularının aslanlar gibi cevapları var''dedi.

Sarıgül, "Dün akşamdan itibaren başka bir Sarıgül var" diyerek sözlerini sürdürdü.

"Şimdi biz ıslığımızı TMSF'ye değil. Ankara'ya gönderiyoruz" diyen Sarıgül, ardından 'Bir ıslıkta sen çal' şarkısıyla tepki gösterdi.

Konuşmasında belediye başkan adaylarına seslenen Sarıgül, "İstanbul'da gece saat 02:00'de evinize emniyet mensuplarını gönderebilirler" diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü;

"Belediye başkanlarım, İstanbul’da gece saat 02.00'de evinizi, işyerinizi savcılar ziyaret edebilir. Sakin olacağız.İstanbul'da mevcut iktidarın gitme vakti geldi. Ancak dikkat edin gitmeyecekler. Sakin olun onlar batan güneş doğan güneş sizsiniz. Şimdi sakin olacağız. Çok da kendimizi planlayacağız. Çünkü bu mücadele yeni başlıyor.

Zannettiler ki Sarıgül’ü korkutabilirim, durdurabilirim, döndürebilirim. Korkutamazsın beni, durduramazsın beni döndüremezsin beni."

Bu konularda ilginizi çekebilir