'Kök'ü 'görevle' tehdit etmedi'

CHP'den "Devrim Kök" açıklaması yapıldı ve açıklamada, "Genel Başkan Kılıçdaroğlu, CHP Antalya İl Başkanı Kök'e "görevden alırım' demedi" denildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök'e "görevden alırım" demediği bildirildi.
CHP Genel Başkan İletişim Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, CHP'nin önceki Genel Başkanı Deniz Baykal ile üç Antalya milletvekilinin, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu karşılamadıkları gerekçesiyle disipline sevk edilecekleri "yalan haberi ve konuyla ilgili spekülasyonların devam ettiği" belirtildi.
Konuyla ilgili bugün de Kılıçdaroğlu'nun, Antalya İl Başkanı Kök'e "görevden alırım" dediğinin öne sürüldüğüne işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bu ve benzeri art niyetli haberlerin tek amacının, CHP'yi karıştırmak olduğunu belirterek, ciddiye alınmamasını istedi. CHP'de genel başkanlara saygının esas olduğunu bir kez daha hatırlatan Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Kök'ün spekülasyonlar üzerine gerekli açıklamaları yaptığını ve başarılı hizmetlerine devam ettiğini belirtti."
Açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, Devrim Kök'ü "görevden alırım" demediği ifade edildi.