'Montaj kaset uluslararası bir tezgahın parçası'

CHP ve MHP'yi kaset komplosuna balıklama atlamakla suçlayan Başbakan Yardımcısı İşler, twitter hesabından 'paralel yapının' telefon dinleme iddialarını değerlendirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "Montaj kaset komplosu sadece Başbakanımıza değil, Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik uluslararası bir tezgahın parçasıdır, ahlaksızlıktır" ifadelerini kullandı. 

İşler, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından "paralel yapı"nın telefon dinlediği iddiasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Son olayın, paralel çetenin adeta kanser hücresi gibi bütün kurumlara sirayet ettiğini gösterdiğini ve pervasızlıkta sınır tanımadığını belirten İşler, şunları kaydetti: 

"Montaj kaset komplosu sadece Sayın Başbakanımıza değil, Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik uluslararası bir tezgahın parçasıdır, ahlaksızlıktır. CHP ve MHP'nin ve genel başkanlarının kaset komplosu üzerine balıklama atlamaları Türk siyaseti açısından talihsizliktir. Telekulak skandalının ortaya çıktığı gün montaj kasetin yayınlanması paralel çetenin pisliğini örtbas etmeye yöneliktir. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin dakikalar içinde gösterdikleri refleks kaset komplosundan önceden haberdar olduklarını akla getirmektedir" 

İşler, "30 Mart'a kadar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye karşı paralel çetenin ahlaksız her yönteme başvuracağı bir kez daha anlaşılmıştır. AK Parti olarak meşruiyetimizi kasetlerden değil, milletten aldık. Milletimiz, 30 Mart'ta komplonun hesabını soracak, bütün oyunları bozacaktır" ifadelerini paylaştı.  

Bu konularda ilginizi çekebilir