'Mualif Başkan' Profilo Sinemaları'nda ücretsiz

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Profilo Sinemaları takipçileri bu hafta hem güldüren hem de düşündüren iddialı yapımlarda Mualif Başkan'ı ücretsiz seyredecek. Siz de bir arkadaşınızla birlikte kahkaha tufanına katılmak istiyorsanız, tek yapmanız gereken Profilo Sinemaları facebook sayfasının takipçisi olmak.
Profilo Sinemaları facebook takipçilerine ÜCRETSİZ BİLET dağıtmaya devam ediyor. Bu hafta Profilo Sinemaları takipçileri, başrolünü usta oyuncu Ferhan Şensoy'un üstlendiği komedi filmi 'Mualif Başkan'ı ÜCRETSİZ izleyebilecek. Siz de Profilo Sinemaları facebook sayfasındaki uygulamaya girin vizyondaki en güzel filmleri bir arkadaşınızla birlikte ücretsiz izleyin.
Sinemaseverlerin buluşma noktası Profilo Sinemaları, sosyal medyada çığır açacak kampanyalara devam ediyor. Bu hafta 'Mualif Başkan' filminin bir seansını tamamen facebook takipçilerine ayırıyor.
06 – 12 Mayıs tarihleri arasında Profilo Sinemaları facebook sayfasındaki uygulamaya girerek, filmle ilgili soruları doğru yanıtlayan her 50. kişiye, 15 Mayıs 2013 saat 19:30'da gerçekleşecek 'Mualif Başkan' filmi özel gösterimine 2 kişilik davetiye hediye! Bedava biletleri paylaşmak için uygulamaya facebook'daki yakın arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz.