'Taşeronla işimiz yok, asıl patronla uğraşıyoruz'

CHP, MHP ve BDP'nin Pensilvanya'nın taşeronu olduklarını iddia eden Başbakan Erdoğan, "Biz artık ipin ucundakilerle uğraşmıyoruz, ipi elinde tutan asıl patronla uğraşıyoruz" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

EDİRNE - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Edirne mitinginde muhalefete yönelik eleştirilerine devam etti. CHP, MHP ve BDP'yi Pensilvanya'nın taşeronluğunu yapmakla suçlayan Erdoğan, ''Biz artık ipin ucundakilerle uğraşmıyoruz, asıl patronla uğraşıyoruz, bizim taşeronlarla işimiz yok'' ifadelerini kullandı.

Mitingde konuşan Erdoğan, AK Parti birinci parti çıkmadığı takdirde, genel başkanlığı bırakacağı sözünü yineledi. Siyasetin başa oynamak için yapıldığını söyleyen Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Şurada dört yıldır genel başkan Kılıçdaroğlu, üç seçimde de nal topluyor nal. Buna sormak lazım sesleniyorum. Bu seçimde inanıyorum ki sen yine arkadan nal toplayacaksın. Sen bırakmaya hazırım, sen de bırakmaya hazır mısın? Bırakamaz, o koltuğun sıcakları onu bırakamaz. İnsanlara koltuklar şeref kazandırmaz, insanlar koltuklara şeref kazandırır." dedi.

Başbakan Erdoğan şöyle devam etti:

Dün CHP’li milletvekili çıkmış Twitter’da şunu söylüyor “CHP’li vekillerin reklamlarını F tipi televizyonlarda reklamlarını görmeye alışamayacağız” diyor. Zor bir nikah kıymışlar. Son zamanlarda bizim inancımızda olmayan muta nikahını bu F tipi çok düşüyor. Bunların herhalde şimdi bir muta nikahı oldu. Biz artık ipin ucundakilerle uğraşmıyoruz, asıl patronla uğraşıyoruz, bizim taşeronlarla işimiz yok. Onlarda şeyh mürit ilişkisi yok, onlar çok farklı.