17 yılda 250 bin sattı

Hyundai Accent'in 250 bininci aracı İstanbul Coşkun Plaza'da sahibini buldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KOCAELİ - Türkiye'de ilk olarak 1994 yılında satışa sunulan ve en çok tercih edilen otomobiller arasında gösterilen Hyundai Accent'in 250 binlik satış adedine ulaştığı bildirildi.

Hyundai'den yapılan yazılı açıklamada, İstanbul'da Hyundai Coşkun Plaza'nın 250 bininci Accent Blue'yu kullanıcısıyla buluşturduğu belirtilen açıklamada, 1997 yılından itibaren Hyundai Assan İzmit Fabrikası'nda üretilen Accent'in, Hyundai'nin dünyada en çok tercih edilen modelleri arasında yer aldığı kaydedildi. Açıklamada, şunlar yer aldı:

"Bugüne kadar ülkemizde iç pazar için 234 binden fazla Accent üretilirken, 143 binden fazla Accent ise çeşitli ülkelere ihraç edildi. Bugün ülkemizde yerli üretim Accent Era ve ithal Accent Blue modelleri aynı anda satılıyor. Satışa sunulduğu günden bugüne, geçirdiği 17 yıllık serüvende sürekli artan satışları ise bir ikon haline gelen Hyundai Accent, bu sürede 4 farklı jenerasyonu ile karşımıza çıktı."

Hyundai Assan Genel Müdürü Ümit Karaarslan'ın görüşlerine yer verilen açıklama, şöyle devam etti:

"Gelişerek yenilenen Hyundai markasının geçmişten günümüze almış olduğu mesafenin en açık kanıtı olan Accent, bugün modelin 7'nci nesli Accent Blue ile Hyundai'nin ülkemizdeki yüzü konumundadır.

Tüm Accent kullanıcılarına markamızı tercih ettikleri için teşekkür eder, ömür boyu müşteri bağlılığı yaratma hedefimiz doğrultusunda yeni Hyundai modelleri ve satış sonrası mükemmel hizmet anlayışımızla sürekli birlikte olmaktan mutluluk duyacağımı belirtmek isterim.".

Bu konularda ilginizi çekebilir