2 Mart'ta tanıklık edecekler

"Balyoz Planı" davası kapsamında Bekir Kalyoncu, Yaşar Büyükanıt ve İlker Başbuğ "tanık" olarak dinlenecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi, dünkü celsede ''Balyoz Planı'' davası kapsamında ''tanık'' olarak dinlenilmelerine karar verilen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, eski genelkurmay başkanları emekli orgeneraller Yaşar Büyükanıt ve İlker Başbuğ'un 2 Mart'ta yapılacak duruşmada hazır bulunmaları için ilgili yerlere yazı gönderdi.
İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi, dünkü celsede tanık olarak dinlenilmelerine karar verilen kişilere, hangi tarihli duruşmada hazır bulunmaları gerektiğine ilişkin tebligat yazıları hazırladı.
Buna göre, mahkeme heyeti, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, eski genelkurmay başkanları emekli Orgeneraller Yaşar Büyükanıt ve İlker Başbuğ'un 2 Mart Cuma günü yapılacak duruşmada hazır bulunmalarını kararlaştırdı.
Mahkeme heyeti, ''İrtica ile Mücadele Eylem Planı'' davası kapsamındaki iddialara ilişkin hakkında açılan davada tutuklu bulunan emekli Orgeneral İlker Başbuğ için Silivri 5 No'lu Cezaevi'ne, Orgeneral Kalyoncu ve emekli Orgeneral Büyükanıt'ın da belirlenen adreslerine söz konusu tebligatları gönderdi.
(AA)
Bu konularda ilginizi çekebilir