2013, Efes Pilsen Takvimi ile daha keyifli geçecek

Merakla beklenen Efes Pilsen 2013 Takvimi,yeni yılın daha renkli ve keyifli geçeceğinin müjdesini veriyor. Bu yılki yıldızı Güney Afrikalı model Gerda-Marie Mare olan takvim, şimdiden masaları ve duvarları süslemeye başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
 
İSTANBUL - Efes Pilsen, artık klasikleşen ve her yıl büyük bir merakla beklenen takvimlerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce Ewaline Olczak, Ivana Kukric ve Genevieve Morton gibi modellerin renklendirdiği Efes Pilsen takvimlerinin 2013'teki yıldızı, Güney Afrikalı güzel model Gerda-Marie Mare oldu. 
Efes Pilsen 2013 takvimi için çekimler, bembeyaz kumları ve berrak sularıyla tropik adaları aratmayan, ülkemizin en güzel kumsallarına ev sahipliği yapan Çeşme'de gerçekleştirildi. Gerda-Marie Mare'nin güzelliğiyle ve doğal pozlarıyla renk kattığı çekimler, yılın son aylarında, güneşin ışıldadığı ancak soğuğun da kendini hissettirdiği bir günde gerçekleştirildi.
Bir tam gün süren çekim maratonu boyunca, Gerda-Marie Mare, güzelliğinin yanı sıra profesyonelliğiyle herkesi büyüledi. Ünlü top model, saatlerce süren çekimlerde, soğuğa ve yoğun tempoya aldırış etmeksizin, en çarpıcı pozlarını Efes Pilsen 2013 takvimi için verdi ve yüzünden gülümseme hiç eksik olmadı.
2013 Efes Pilsen kızı, Türkiye'nin denizine ve kebabına hayran
Modelliğe 16 yaşında yine model olan kızkardeşinin vasıtasıyla başlayan Gerda-Marie Mare, daha önce Antalya ve Bodrum'da bulunmuş. Çeşme'yi ise ilk kez Efes Pilsen 2013 takvm çekimleri için ziyaret eden güzel model, Türkiye'nin denizine ve kebabına hayran. 
Güney Afrika'da Stellenbosch'ta doğup büyüyen Mare 2001 yılından bu yana Londra'da yaşıyor ama hala her fırsatta Güney Afrika'ya gidiyor. "Özellikle Avrupa'nın kasvetli kışlarından kaçmak için soluğu Güney Afrika'da alıyorum. Genelde Ocak ve Şubat aylarını Güney Afrika'da geçirmeye çalışıyorum" diyor. 
Efes Pilsen 2013 takvim çekimleri esnasında güzel kadınlar hakkında küçük ip uçları da veren Gerda-Marie Mare'ye göre güzel kızların diğer kızlardan çok fazla bir farkı yok. Hele korkulacak hiçbir şey yok. Ona göre özgüvenle yaklaşan ve kendileri gibi davranan erkekler her kızın kalbini kazanabilir.