2013'e özgü teknolojik hediyeler

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


 


İSTANBUL - Aspire S7 Ultrabook:  Ergonomi, stil, tasarım ve performansı bir araya getiren ve kusursuz bir kullanıcı deneyimi sunan Acer Aspire S7 Ultrabook , yeni yıla yılına en yeni teknolojiyle girmek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak!
Gösterişli alüminyum kasasıyla benzersiz bir tasarıma sahip olan bu Premium ultrabook, 13.1-inç’lik modeliyle dünyanın en ince Full HD dokunmatik Ultrabook™ ‘u olma özelliğine sahip. Parlak kıvamlı camıyla 11.6-inç modeli ise en küçük Full HD dokunmatik destekli Ultrabook. Her iki cihaz da en iyi termal konfor için yenilikçi Acer Twin Air soğutma sistemi donanımı barındırıyor ve az ışıkta bile arka aydınlatmasını yazı yazmaya yardımcı olacak şekilde ayarlayabilen ışık algılamalı bir klavye içeriyor!
Fiyatı:  1499$+kdv


ICONIA W510 ve W700: Acer’ın en yeni teknolojiye sahip yeni nesil tabletlerini yeni yılda elinizden düşüremeyeceksiniz!
Acer’ın Window 8’li yeni nesil  tabletleri dokunmatik fonksiyonelliği bir sonraki seviyeye taşıyor! Yeni yılda elinizden düşüremeyeceğiniz W510, 10.1-inç ekran donanımlıdır ve kullanıcıların dokunma, yazma ve görüntülemesine izin veren üç farklı moda sahiptir. 18 saate kadar pil ömrü sunan Acer Iconia W510; Always On, Always Connect teknolojisine de sahip! W700 ise farklı görüntüleme açıları için ayarlanabilen çok yönlü kızağı ile en iyi performansa sahip olan Windows tabanlı tablet. Veri depolama alanını genişletme ve ilave pil seçenekleri sunan Acer Iconia W700, 11.6-inç Full HD dokunmatik ekranı ve yüksek kaliteli 1080p imajlarıyla yeni yılda en yeni teknolojiye sahip olmak isteyenler için en güzel hediye!

Fiyatları: W700  749$+kdv   W510 649$+kdv
Acer ICONIA A200 : Kırmızı rengiyle göz alıcı Iconia A200 tabletle yeni yılda sevdiklerinize sınırsız eğlence deneyimi hediye edin!
Acer  ICONIA Tablet serisinin kırmızı rengiyle en göz alıcı modellerinden biri olan A200  tam bir aktivite ve eğlence merkezi: Oyunlar, e-kitaplar, filmler, müzikler, fotoğraflar, sosyal paylaşım ve daha birçok eğlenceli zaman geçirmek için ideal olan bu tablet, ailenin her bireyi için inanılmaz bir aktivite merkezi.
Android 4.0 (Ice Cream Sandwich veya ICS) İşletim Sistemi ve Titanyum Gri veya Metalik Kırmızı renkleriyle fark yaratan Iconia A200, özel olarak multimedya kullanımı için tasarlanmıştır. Sınırsız eğlence için gerekli tüm donanım ve uygulamaları içinde bulunduran A200,   10.1" çoklu dokunmatik ekranı ve NVIDIA® Tegra™ 2 çift çekirdekli 1 GHz işlemci ve jirometresi sayesinde heyecan verici oyunları akıcı bir şekilde oynatır.
Her ekrandan kolayca erişilebilen uygulamalar için Acer Ring arayüzüyle çoklu-görev yürütebilme özelliğine sahip olan Iconia A200, USB girişleri ve MicroSD yuvasıyla mobilite için de en mükemmel şekilde uyarlanmıştır. 2 MP web kamerası nereye giderseniz gidin arkadaşlarınızı ve ailenizi hep yakınınızda hissetmeniz için yüzyüze sohbetler edebilmenizi sağlar. Gelişmiş sosyal paylaşımlar için ICONIA TAB A200 Facebook, Twitter ve daha fazlasını birarada kullanmanızı sağlayan özel Acer SocialJogger uygulamasına sahiptir.
Acer ICONIA Tab A200, 32GB versiyonu  fiyatı : 459USD + KDV