3 bölgede 8 kente ziyaret

DÜNYA Otobüsü, bu yıl ISO 500 Listesi'ne giren firmaların faaliyet gösterdiği kentlere yöneldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Geçen yıl DÜNYA Gazetesi'nin 30'uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında metropollerin ardından Anadolu kentlerini dolaşan DÜNYA Otobüsü bu yıl 9 kentle başlayan programının ikinci ayağında Trakya, Marmara ve İç Anadolu Bölgeleri'nden 8 kente daha uğradı. Geçtiğimiz yıl metropollerde bankaların genel müdürlüklerinin bulunduğu bölgeleri gezen Otobüs, bu yıl ISO 500 Listesi'ne giren firmaların faaliyet gösterdiği kentlere yöneldi. Yeni seferlerinde Trakya'daki önemli  sanayi merkezlerine uğrayan DÜNYA Otobüsü,  Çorlu, Çerkezköy ve Kırklareli'nde İSO 500 ilk listesinde yer alan sanayi kuruluşlarını ziyaret etti.

Trakya'da beyaz ve mavi yakalı personele toplam 4 bin gazete dağıtıldı. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde, Arçelik, BSH, Bilim İlaç, Deva Holding, Hema Endüstri, Flokser Group, Ulkar Kimya ve Hakan Plastik firmalarının personelini DÜNYA Gazetesi ile buluşturan otobüs Çorlu'da Vatan Kablo, Zorlu Tekstil ziyaretinin ardından Trakya gezisinin son ayağı olan Kırklareli'nde Paşabahçe fabrikası çalışanlarına gazete dağıttı. Sanayi kenti Bursa'da  bütün OSB'lere uğrayan otobüs, Tofaş, Bosch, BİS Enerji, Zorlu Enerji, Coşkunöz Metal Form, Beyçelik Gestamp AŞ, Küçükçalık Tekstil, Major SKT, Aunde Teknik, Ermetal Otomotiv, Bosen Enerji, Bursa Beton, Bıran İplik, Durmazlar Makine, Özdilek AŞ, Teknik Malzeme, Bosch Fren, B-Plas, Sönmez Holding gibi öne çıkan firmaları ziyaret etti.

Balıkesir ve Çanakkale'de 6 gün

DÜNYA Otobüsü Balıkesir ve Çanakkale bölgesine de uğradı. Bandırma'da Bagfaş, Banvit, Şeker Piliç, AB Gıda, Eti Maden İşletmeleri ve Bu Piliç gibi sektörün önde gelen isimlerini ziyaret etti. Çanakkale'nin Biga ve Çan ilçesinde İçdaş, Doğtaş ve Kale Seramik firmalarıyla buluşan otobüs, Çanakkale il merkezi ile Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'ni de ziyaret etti. Balıkesir'de de Set Beton, Tellioğlu, Kula Yağ, Arı Yağ, BEST ve İşbir Sentetik başta olmak üzere birçok sanayi temsilcisi ile buluşan otobüs, ziyaretin son gününde  Balıkesir'in Susurluk ilçesinde Yörsan ve tekstil sektörü öncülerinin yer aldığı outlet tesislerini  ziyaret etti. Eskişehir'de yoğun ilgiyle karşılanan otobüs, kentteki tüm sanayi bölgeleri ve üniversiteyi gezdi. Kütahya'daki sanayi bölgelerinde de gazete dağıtan DÜNYA Otobüsü, Gebze'de ise ISO 500 listesine giren kuruluşlar arasındaki Bilim İlaç, Betek Boya, Arçelik-LG gibi firmaları ziyaret etti. Otobüs Gebze'de GOSB Teknopark ve Hasköy Sanayi Sitesi'ndeki okuyucularıyla da buluştu.   

 

SANAYİNİN  KALBİ ÇERKEZKÖY: Trakya'da ilk olarak Çerkezköy OSB'ye uğrayan otobüs, Arçelik, BSH, Bilim İlaç, Deva Holding, Hema Endüstri, Flokser Group, Ulkar Kimya ve Hakan Plastik'e uğradı.

ÇORLU'DA BEYAZ YAKALILARLA BULUŞTU: Tekirdağ''ın Çorlu İlçesi'nde Vatan Kablo'dan sonra Zorlu Holding'in tekstil tesislerine uğrayan otobüs, 300 beyaz yakalı personele gazete dağıtımı yaptı. 

PAŞABAHÇE'DE 1.500 GAZETE: Trakya gezisinin son gününde Kırklareli'nde turlayan DÜNYA otobüsü, Paşabahçe fabrikasının giriş ve çıkışında yaklaşık bin 500 personele gazete dağıtımı gerçekleştirdi.

SANAYİ KENTİ BURSA: Otobüs, sanayi kenti Bursa'da, organize sanayi bölgelerini ve  Tofaş, Bosch, Durmazlar Makine, Sönmez Holding, Bursa Beton,  Özdilek AŞ,  İnoksan gibi bir dizi firmayı ziyaret etti.

ESKİŞEHİR'DE TÜM BÖLGELER GEZİLDİ: Eskişehir'de organize sanayi bölgelerinde ve sanayi sitelerinde firmalara gazete dağıtan otobüse Anadolu Üniversitesi öğrencileri de büyük ilgi gösterdi.

KÜTAHYA'DA İŞ DÜNYASINDAN YOĞUN İLGİ: Kütahya'da işadamları tarafından yoğun ilgiyle karşılanan otobüs, Kütahya OSB ve diğer sanayi sitelerine uğrayarak firmalara gazete dağıtımı yaptı.

ÇANAKKALE'DE SANAYİ TESİSLERİ: Çanakkale'nin Biga ve Çan ilçesinde İçdaş, Doğtaş ve Kale Seramik firmalarını gezen otobüs, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi öğrencileriyle de biraraya geldi.

BALIKESİR''DE ÖNCÜ FİRMALARA ZİYARET: Balıkesir'de ve Bandırma'da öncü firmalara uğrayan DÜNYA otobüsü,  kentteki son gününde Susurluk ilçesinde Yörsan ve bir  tekstil outletini ziyaret etti.

GEBZE'DE BÜYÜK SANAYİ TESİSLERİ GEZİLDİ: DÜNYA Otobüsü, Gebze'de Bilim İlaç, Betek Boya, Arçelik-LG gibi firmaları ziyaret etti. GOSB Teknopark ve Hasköy Sanayi Sitesi'ne de uğradı.

Bu konularda ilginizi çekebilir