3 kişi daha serbest bırakıldı

İstanbul merkezli operasyon kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 9 kişiden 7'si tutuklanma istemiyle mahkemeye gönderildi. Emniyetteki sorgusu biten 3 kişi daha serbest bırakıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Mali Suçlarla Mücadele ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ekiplerince önceki gün düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 2'si kadın 9'unun işlemlerine, sevk edildikleri Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde başlandı.   

Bu kişilerden 7'si, tutuklanma istemiyle nöbetçi sulh ceza mahkemesine gönderilirken, 2 kişi serbest bırakıldı. Edinilen bilgiye göre yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda aralarında Taş Yapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın da aralarında bulunduğu 3 kişi serbest bırakıldı. 

Hüseyin Çapkın veda etti

Öte yandan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevinden merkeze atanan Hüseyin Çapkın, personelle vedalaşarak emniyetten ayrıldı. 

Çapkın, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi yerleşkesindeki makamında, şube müdürleri, emniyet personeli ve kendisini uğurlayan selam mangasındaki polislerle vedalaştı.  

Korumaları tarafından özel eşyaları aracına götürülen Çapkın, gazetecilere de "Allah ısmarladık" dedi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir